Lähetystyö

Lähetystyö

Imatran seurakunta kantaa osaltaan vastuuta Kristuksen lähetyskäskyssään kirkolle antamasta tehtävästä julistaa evankeliumi kaikille kansoille maailmassa (Mark. 16: 15-16 ja Matt. 28: 18-20).

Seurakunta tekee lähetystyötä lähettäjänä esirukouksin ja ohjaamalla kannatusvaroja lähetystyötä toteuttaville Suomen ev.lut. kirkon virallisille lähetysjärjestöille, joiden kanssa seurakunnalla on yhteistyösopimuksia.

Lähetysjärjestöt joiden kanssa Imatran seurakunta tekee yhteistyötä:

Suomen Lähetysseura (SLS)
Nimikkolähetit Angolassa.

Raamatunkäännöstyöhanke: Pulaarinkielisen Vanhan testamentin käännöstyö Senegalissa.

Suomen Pipliaseura (SPS)
Raamatunkäännöshanke: ndongan ja kwanjaman kielisten Raamattujen käännöstyö Namibiassa.

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa)
Gujaratinkielinen Naiset toivon lähteellä radio-ohjelma Intiassa sekä ohjelman tukipalvelut.

SAT-7 Arabic kristilliset tv-ohjelmat ja niiden verkkopalvelut.

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys (SEKL)
Nimikkolähetit Lähi-Idässä ja Virossa.

Nimikkotuen kohde Lähi-Idässä.

Lähetysyhdistys Kylväjä
Kielityöntekijät Nepalissa.

Työntekijä mongoliheimojen keskuudessa.

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (Sley)
Internet-lähetystyö Japaniin.

Tiedot päivitetty 21.6.2017, Ari Niemetmaa

Liittymällä lähetysrenkaaseen voit tilata nimikkolähettien kirjeet sähköpostiisi.

Vapaaehtoisia talkoolaisia tarvitsemme lähetystilaisuuksien järjestämisessä.

Tule mukaan toimimaan lähettäjänä!

Imatran seurakunnan lähetystyön vastaava viranhaltija on lähetyssihteeri  Ari Niemetmaa.