Leirit

Kuva: Pixabay

Leirit

Tervetuloa mukaan seurakunnan leireille!

Ilmottautuminen syksyn 2021 leirelle on käynnissä tapahtuu tämän nettisivun kautta.

1.-3.10. leiri 1-3 luokkalaisille pojille

Ilmoittaudu poikien leirille tästä

5.-7.11. leiri 4-7 luokkalaisille tytöille ja pojille

LEIRI TÄYNNÄ!

3.-5.12. leiri 1-3 luokkalaisille tytöille

Ilmoittaudu tyttöjen leirille varasijalle tästä

KAIKKI LEIRIT…

pidetään Päivärannan kurssikeskuksessa (Päivärannantie 7). Leireillä pelaillaan, leikitään, askarrellaan ja touhutaan yhdessä. Leireillä yövytään leirikeskuksessa ja nautitaan Päivärannan keittiön valmistamaa ruokaa.

LEIRIMAKSU

Leirien hinta on Imatran seurakunnan jäseniltä 30€, muilta 45€. Leirimaksu peritään leirin jälkeen.

Jos leirimaksu tuottaa vaikeuksia, ota yhteyttä. Avustusta on mahdollista saada.

ILMOITTAUTUMINEN

Etelä-Karjalan koronatilanne vaikuttaa siihen toteutuvatko leirit päivä- vai yöleireinä. Huomioithan ilmoittautumisen yhteydessä, että leireille osallistujien määrää voidaan joutua rajoittamaan. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje sähköpostitse n. viikkoa ennen leirin alkua.

Ilmoittautuminen leireille alkaa 2.9. Ennen tätä tulleita ilmoittautumisia emme ota huomioon. Voit ilmoittaa lapsesi vain yhdelle leirille.

Kaikissa leirejä koskevissa asioissa ota yhteyttä:

Soile Hakman p. 040 592 1645 tai **@**

Veera Oinonen p. 040 751 1044 tai **@**