Leirit

Leirit

Tervetuloa Imatran seurakunnan leireille!

Ilmoittautuminen alkaa ma 17.5. Ennen tätä tulleita ilmoittautumisia emme ota huomioon. Voit ilmoittaa lapsesi vain yhdelle leirille.

Tyttö-, touhu- ja nappulaleiri ovat täynnä, eikä niille oteta enää lisää osallistujia.

TYTTÖJEN JA POIKIEN LEIRIKESÄ 2021

Päiväleiri 15.-17.6.

1-6 lk. tytöille ja pojille. Päivittäinen leiriaika on klo 9-18.

Hinta: Imatran seurakunnan jäsenille 27 €, muille 40,50 €.

Ilmoittaudu Päiväleirille

Riemuleiri 21.–24.6.

5-7 lk. tytöille ja pojille

Hinta: Imatran seurakunnan jäsenille 45 €, muille 67,50 €.

Ilmoittaudu Riemuleirille

Poikaleiri 28.–30.6.

1-4 lk. pojille

Hinta: Imatran seurakunnan jäsenille 30 €, muille 45 €.

Ilmoittaudu Poikaleirille

KAIKKI LEIRIT…

pidetään Päivärannan kurssikeskuksessa (Päivärannantie 7). Leireillä pelaillaan, uidaan, askarrellaan ja touhutaan yhdessä. Leireillä yövytään seurakunnan teltoissa (paitsi päivä- ja touhuleirillä) ja nautitaan Päivärannan keittiön valmistamaa ruokaa.

ILMOITTAUTUMINEN

Etelä-Karjalan koronatilanne vaikuttaa siihen toteutuvatko leirit päivä- vai yöleireinä. Huomioithan ilmoittautumisen yhteydessä, että leireille osallistujien määrää voidaan joutua rajoittamaan. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje sähköpostitse n. viikkoa ennen leirin alkua.

Ilmoittautuminen leireille alkaa ma 17.5. Ennen tätä tulleita ilmoittautumisia emme ota huomioon. Voit ilmoittaa lapsesi vain yhdelle leirille.

Jos leirimaksu tuottaa vaikeuksia, ota yhteyttä. Avustusta on mahdollista saada. Leirimaksu peritään leirin jälkeen.

Kaikissa leirejä koskevissa asioissa ota yhteyttä: Soile Hakman p. 040 592 1645 tai **@**