Tältä sivulta saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

SYYSKAUSI ALKAA

Kuluva vuosi on uskonpuhdistuksen juhlavuosi. Olet varmaan kuullut, miten Martti Luther julkaisi 95 teesiään, siitä on kulunut nyt 500 vuotta! Vuosi on myös Suomi 100- vuotta juhlavuosi.

Päivä- ja perhekerhoissa puhutaan tänä vuonna rukouksesta, pidetään teesipaja, huomioidaan luontoa ja palautetaan mieliin virsiä. On myös vanhojen kansansatujen, laulujen ja perinneruokien aika. Yhdessä tullaan tekemään

3.12 Ensimmäisen Adventtisunnuntain perhemessu Imatrankosken kirkossa klo 10, joulupuuro

5.12 Itsenäisyyspäivän juhla Olavinkulmassa klo 10–12, ohjelmaa ja tarjoilua, pukeudutaan juhlavasti!

13.- 14.12 klo 14–19 Jouluvaellukset Päivärannassa, joulupuuro (maksuton)

Kerhot joulutauolla 18.12 alkaen, toiminta jatkuu 8.1.2018

Vapaita päiväkerhopaikkoja voit kysyä Pirjolta
p. 040 766 2955 tai **@**

Perhekerhoihin ja kahviloihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Kerhomaksut

Kerhoissa on 30 euron suuruinen, perhekohtainen kausimaksu. Yhdellä 30 euron maksulla koko perhe voi käydä useammassa kerhossa esim. perheen lapset päiväkerhossa, isä ja lapset muskarissa ja äiti vauvan kanssa vauvakerhossa.

Perhekahvilat ovat avointa toimintaa. Niissä kävijät maksavat kahvista, teestä, kahvileivästä ym. paikan päällä pienen maksun kausimaksun sijaan. Toimintamuoto sopii erinomaisesti niille, jotka eivät pysty sitoutumaan säännölliseen kerhotoimintaan esimerkiksi vuorotyön takia.

Kausimaksu ei saa olla este kerhotoimintaan osallistumiselle. Jos se tuottaa perheellenne ylimääräistä taloudellista huolta, ota yhteys joko p. 040 766 2955 tai suoraan sähköpostilla **@**

Varhaiskasvatuksella on omat fb-sivut osoitteessa www.facebook.com/ImatranSeurakuntaVarhaiskasvatus.
Käy tykkäämässä, saat ajankohtaiset päivitykset omalle
fb-sivustollesi!