Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kesätoiminta alkaa 27.5 ja jatkuu 19.6 saakka. Heinäkuussa olemme lomalla. Toiminta jatkuu jälleen 12.8.

Vapaita päiväkerhopaikkoja syksylle voit kysyä p. 040 766 2955

KESÄTOIMINTA 2019:

Päiväkerhojen kesäkerhot

Kesäkerhot jatkavat kevätkauden ryhminä, viimeinen kesäkauden kerhopäivä maanantaina 17.6

Perheiden kesäkahvilat

tiistaisin klo 9.30–13.30
Yhdessäoloa, ohjattua ja vapaata ohjelmaa.

Kesäkahviloissa tarjolla lounas klo 11
Hinta aikuiset 4 €, lapset 2 €. Ilmoita ruokailuun liittyvistä rajoitteista etukäteen Pirjolle p. 040 766 2955

Pappila, Kirkkokatu 4

Kolmen Ristin Kirkko, Ruokolahdentie 27

Imatrankosken kirkko, Kanavakatu 2

Kesämuskarit

Lasten ja aikuisten yhteinen musiikkihetki.

Vauvamusisointi
Pappilassa, Kirkkokatu 4

perjantaisin klo 10.30-11.30

Leikki-ikäisten musisointi

Pappilassa, Kirkkokatu 4

perjantaisin klo 9-10

Retket ja leiripäivät

Perheiden leiripäivä Päivärannassa keskiviikkona 5.6. klo 9.30–15

Ohjattua ja vapaata ohjelmaa. Saunat lämpiminä.
Lounas ja päiväkahvi.

Hinta aikuiset 12 €, lapset 5 €, alle 2 v. maksutta.
Ulkoiluun sopiva vaatetus, pyyhe ja uikkarit.

Ilmoittaudu 29.5 mennessä p. 040 766 2930 tai

Retkipäivä Ollinmajalla, Kurkisuontie 262

perjantaina 14.6 13.6. klo 9-12

Vietetään mukava kesäaamu Ollinmajalla. Ohjattua ja vapaata ohjelmaa. Lettuja ja makkaraa lisukkeineen tarjolla. Ulkoiluun ja metsässä liikkumiseen sopiva vaatetus. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu 11.6. mennessä p. 040 766 2930 tai **@**

Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivä Päivärannassa, Päivärannantie 7

keskiviikkona 12.6 klo 9.30–14.30

Ohjattua ja vapaata ohjelmaa. Saunat lämpiminä. Lounas ja päiväkahvit.
Hinta aikuisilta 12 €, lapset 5 € ja alle 2 v. maksutta. Mukaan ulkoiluun sopiva vaatetus, pyyhe ja uikkarit. Ilmoittaudu 7.6. mennessä p. 040 766 2955 tai

Koko päivän kesäretki Iittiin Olgan farmille tiistaina 18.6

Aamuhartaus Iitin kirkossa.Tutustuminen Olga ja Tuukka Temosen tilaan. Farmilla tapaat mm. aasin, lehmän, alpakoita, lampaita, vuohia, pupuja, hevosia, poneja ja kanoja.
Farmilla toimii kesäkahvila sekä pieni myymälä. Tulomatkalla käymme Veturissa, jossa ostosaikaa ja mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun. Seurakunta varaa mukaan evästä Temosten tilalla nautittavaksi (makkaraa grillattavaksi, juotavaa ja sämpylää, hedelmiä) ja kustantaa kesäkahvilasta kahvin/teen/mehun ja kahvileivän. Matkan hinta aikuiset 15 euroa, lapset 7 euroa ja alle 1.v maksutta. Lähtö Kolmen Ristin Kirkolta klo 8.45, paluu klo 18 mennessä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Pirjolle p. 040 766 2955 tai **@** , paikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu pikaisesti.

Muita tapahtumia

Äitien saunaillat Päivärannan rantasaunalla 17.6, 5.7 ja 9.8

Saunailloissa saunan lisäksi makkaranpaistoa ja kahvia/teetä ja mehua sekä kahvileipää. Pientä kesäaskartelua. Sauna ja iltapalamaksu 5 €.

Imatran ajojen yhteydessä 15.6 Lapsivarikko Imatrankosken kirkolla klo 12–17.

Varikolla mukavaa puuhaa lapsille sekä pientä välipalaa. Kirkolla on myös mahdollisuus käydä syöttämässä vauvaa tai muuten vaan levähtämässä. Lauantaina kirkon pihassa nuorten lettubaari klo 11–19. Varikolla myös maksuton lastenhoitopalvelu.

Kevätkauden päätöskirkko ja pihapiknik Imatrankosken kirkko ja pihapiiri (Kanavakatu 2) 19.6 klo 18–20

Hartaus ja kesään siunaaminen. Kirkon jälkeen mukavaa toimintaa lapsille ja aikuisille kirkkopuistikossa. Pihapiknik, tarjoilua, voit ottaa myös omia retkieväitä mukaan.

Juhannusjuhla Imatrankosken kirkko

21.6. klo 18

Lipunnosto klo 18. Lapsille omaa ohjelmaa. Kokko syttyy klo 19. Makkaraa, pullaa, kahvia ja mehua myytävänä.

Kerhomaksut

Kerhoissa on 30 euron suuruinen, perhekohtainen kausimaksu. Yhdellä 30 euron maksulla koko perhe voi käydä useammassa kerhossa esim. perheen lapset päiväkerhossa, isä ja lapset muskarissa ja äiti vauvan kanssa vauvakerhossa.

Perhekahvilat ovat avointa toimintaa. Niissä kävijät maksavat kahvista, teestä, kahvileivästä ym. paikan päällä pienen maksun kausimaksun sijaan. Toimintamuoto sopii erinomaisesti niille, jotka eivät pysty sitoutumaan säännölliseen kerhotoimintaan esimerkiksi vuorotyön takia.

Kausimaksu ei saa olla este kerhotoimintaan osallistumiselle. Jos se tuottaa perheellenne ylimääräistä taloudellista huolta, ota yhteys joko p. 040 766 2955 tai suoraan sähköpostilla **@**

Varhaiskasvatuksella on omat fb-sivut osoitteessa www.facebook.com/ImatranSeurakuntaVarhaiskasvatus.
Käy tykkäämässä, saat ajankohtaiset päivitykset omalle
fb-sivustollesi!