JOULUMUISTIO:

Jouluvaellus Päivärannassa kaikenikäisille seurakuntalaisille tiistaina 17.12 klo 10-16 ( viimeinen ryhmä lähtee kello 16), keskiviikkona 18.12 klo 14-19 (viimeinen ryhmä lähtee klo 19). Vaelluksessa kuljetaan ulkona ja Raamatun joulukertomus esitetään pienoisnäytelminä matkan varrella. Kierroksen päätteeksi joulupuuro ja kahvit tarjolla ruokasalissa, vapaaehtoinen maksu. Kierros kestää noin 30-40 minuuttia. Sään mukainen varustus ja hyvät jalkineet. Lähdöt kierrokselle ovat puolen tunnin välein tasalta ja puolelta. Ei muuta toimintaa !

Viimeinen syyskauden päiväkerhopäivä on 16.12

Toiminta jatkuu joulutauon jälkeen taas 7.1.2020

Kerhomaksut

Päivä- ja perhekerhoissa on 30 euron suuruinen, perhekohtainen kausimaksu. Yhdellä 30 euron maksulla koko perhe voi käydä useammassa kerhossa esim. perheen lapset päiväkerhossa, isä ja lapset muskarissa ja äiti vauvan kanssa vauvakerhossa.

Perhekahvilat ovat avointa toimintaa. Niissä kävijät maksavat kahvista, teestä, kahvileivästä ym. paikan päällä pienen maksun kausimaksun sijaan. Toimintamuoto sopii erinomaisesti niille, jotka eivät pysty sitoutumaan säännölliseen kerhotoimintaan esimerkiksi vuorotyön takia.

Kausimaksu ei saa olla este kerhotoimintaan osallistumiselle. Jos se tuottaa perheellenne ylimääräistä taloudellista huolta, ota yhteys joko p. 040 766 2955 tai suoraan sähköpostilla **@**

Varhaiskasvatuksella on omat fb-sivut osoitteessa www.facebook.com/ImatranSeurakuntaVarhaiskasvatus.
Käy tykkäämässä, saat ajankohtaiset päivitykset omalle
fb-sivustollesi!