Nuorten iltakahvit

Nuorten iltakahvit

Aloitamme nuorten iltakahvilat koronarajoituksin 29.1.2021 alkaen:

Iltakahvit pe 29.1. klo 17-23, Olavinkulma. Max 10 hlöä kerrallaan, ilm. etukäteen. Ota seurantaan nuorisotyön some-kanavat!

FACEBOOK Imatran seurakunta Kasvatus, SNAPCHAT imatrannuorisrk, INSTAGRAM imatrannuoriseurakunta

Olavinkulman nuorisotila Olkkarissa (Olavinkatu 13) pidetään nuorten iltakahvit joka perjantai. Iltakahveilla ovet ovat auki sinulle klo 19-23 (korona-aikana klo 17-23, ilmoittautuminen etukäteen), kunhan promilleraja pysyy nollassa. Tarjolla on kahvia, teetä, mehua sekä pientä syötävää.

Kahveilla voit hengailla vapaasti ja viettää aikaa ystävien kanssa. Paikalla on aina myös seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka on käytettävissäsi, jos haluat esimerkiksi jutella aikuisen kanssa. Kahveilla pidetään iltahartaus, muutoin ilta on vapaamuotoista olemista. Vanhemmat nuoret toimivat avustajina kahveilla.