Sivukartta Ota yhteyttä Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä

Nuortenilta ja iltakahvit

Kaipaatko teemallista ajanvietettä hengellisten asioiden parissa? Nuortenilloissa paneudutaan yleensä johonkin tiettyyn teemaan, jota käsitellään syvällisemmin. Aiheet pyritään valitsemaan nuoria puhutteleviksi. Teemaa työstetään nuorisotyönohjaajan johdolla ja ilta päättyy yleensä iltahartauteen. Oikeastaan voisi sanoa, että nuortenilloissa voi tapahtua mitä vain, joten tule paikalle, näe ja koe! Nuortenillat pidetään joko Olkkarissa, Postillassa tai Sitruunassa. Tarkista paikka kirkollisista ilmoituksista.

Nuortenillan jälkeen ovet ovat avoinna iltakahvien merkeissä aina klo 23 asti. Iltakahveilla ovet ovat auki sinulle, kunhan promilleraja pysyy nollassa. Kahveilla voit hengailla vapaasti ja juoda kupin kahvia. Kahvi ei maksa mitään ainakaan toistaiseksi. Kahveilla pidetään iltahartaus klo 22, muutoin ilta on vapaamuotoista olemista. Työntekijät ovat käytettävissäsi, jos haluat esimerkiksi jutella aikuisen kanssa. Vanhemmat nuoret toimivat avustajina kahveilla. Iltakahvit pidetään aina nuortenillan kanssa samassa paikassa, joten siirtyminen nuortenillasta kahveille on vaivatonta. Muistathan tarkistaa kirkollisista missä kahvit ovat.

Imatran seurakunta, Tainionkoskentie 80, 55120 Imatra, puh. 044 400 4200