Imatran Tietotalo

F.O. Virtasenkatu 6, 3 krs.

Virasto hoitaa kirkollisten toimitusten, kuten kasteen, vihkimisen ja hautaansiunaamisen ajanvaraukset. Myös papistoa koskevat varaukset sekä tilavaraukset hoidetaan virastosta.

HUOM! Kirkkoherranvirasto palvelee tällä hetkellä koronatilanteesta johtuen ainoastaan puhelimitse ja sähköpostitse.

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-12 ja 12.30-14 puh. 044 400 4210, **@**

HUOM! Puhelinpalvelu on suljettu ke 14.4. klo 9-11.30 koulutuksen takia. (ei koske hauta-asioita)

Hauta-asiat ma-pe klo 9-12, puh 044 400 4270, **@**

Virasto hoitaa kirkollisten toimitusten, kuten kasteen, vihkimisen ja hautaan siunaamisen ajanvaraukset. Myös papistoa koskevat varaukset sekä tilavaraukset hoidetaan virastosta. Kirkkoherranvirasto ylläpitää seurakunnan jäsenrekisteriä, antaa virkatodistuksia ja sukuselvityksiä eri tarkoituksiin sekä palvelee avioliiton esteiden tutkintaan liittyvissä asioissa.

Koronatilanne ja kokoontumisrajoitukset alkaen 5.3.2021

Etelä-Karjala on siirtynyt torstaina 25.2. koronaviruksen leviämisvaiheeseen.

Aluehallintovirasto on linjannut Etelä-Karjalaan kuuden hengen kokoontumisrajoituksen julkisiin tilaisuuksiin alkaen 5.3. Eksote on antanut saman suosituksen yksityistilaisuuksiin.

Kirkollisten toimitusten kokoontumisrajoitukset ovat 5.3. lähtien seuraavat:

Kasteet ja häät: 6 osallistujaa. Lisäksi paikalla saa olla seurakunnan henkilökunnan jäsenet.

Hautaan siunaaminen: 6 osallistujaa. Lisäksi paikalla saa olla seurakunnan henkilökunnan jäsenet. Hautaan siunaamisessa voi pastoraalisista (sielunhoidollisista) syistä olla läsnä kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun henkilömäärärajan.

Ulkona haudalla yhteensä 20 osallistujaa. Tämä luku sisältää arkun kantajat (6 henkilöä).

Nämä rajoitukset ovat voimassa ainakin 30.4. asti, jollei toisin ilmoiteta.

Noudatamme toimituksissa koronaturvallisuuteen liittyviä ohjeita huolellisesti.

Kaikissa tilaisuuksissa on voimassa vahva maskisuositus.

Päivystävä pappi

Päivystävä pappi kello 9 - 21 p. 044 400 4263. Lue lisää

Liity kirkkoon

Kirkkoon voi liittyä sähköisesti tai täyttämällä liittymislomakkeen kirkkoherranvirastossa. Lue lisää