Sivukartta Ota yhteyttä Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä

Tainionkoskentie 80
55120 Imatra

Kirkkoherranvirasto ylläpitää seurakunnan jäsenrekisteriä, antaa virkatodistuksia ja sukuselvityksiä eri tarkoituksiin sekä palvelee avioliiton esteiden tutkintaan liittyvissä asioissa.

Virasto hoitaa kirkollisten toimitusten, kuten kasteen, vihkimisen ja hautaansiunaamisen ajanvaraukset. Myös papistoa koskevat varaukset sekä tilavaraukset hoidetaan virastosta.

Yhteystiedot:
Kirkkoherranvirasto 044 400 4210
Hauta-asiat 044 400 4270

Aukiolo- ja puhelinpalveluajat:

• Avoinna ma - pe klo 9-12  ja 12.30-15
  • Ajanvarauksella  to klo 15-17

Kirkkoherranvirastosta voi lainata veloituksetta kastepukua tai kastemaljaa. Virastossa on myynnissä mm. suruadresseja.

Päivystävä pappi

Päivystävä pappi p. 044 400 4263. Lue lisää

Liity kirkkoon

Kirkkoon voi liittyä täyttämällä liittymislomakkeen kirkkoherranvirastossa. Lue lisää