Imatran Tietotalo

F.O. Virtasenkatu 6, 3 krs.

Virasto hoitaa kirkollisten toimitusten, kuten kasteen, vihkimisen ja hautaansiunaamisen ajanvaraukset. Myös papistoa koskevat varaukset sekä tilavaraukset hoidetaan virastosta.

Kirkkoherranvirasto / aukiolo:

Syyskuun alusta (1.9.2021) lähtien asiointi paikan päällä Tietotalolla mahdollista ajanvarauksella. Muuten palvelu vain puhelimitse ja sähköpostitse (koronatilanne vaikuttaa asiaan).

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-12 ja 12.30-14 puh. 044 400 4210, **@**

Hauta-asiat ma-pe klo 9-12, puh 044 400 4270, **@**

Kirkkoherranvirasto ja hauta-asiaintoimisto ovat suljettu to 16.9. klo 9-12.

Myös seurakunnan toimipiste Olavinkulma (Olavinkatu 13) ja Päivärannan kurssikeskuksen toimisto ovat kiinni torstaina 16.9.

Virasto hoitaa kirkollisten toimitusten, kuten kasteen, vihkimisen ja hautaan siunaamisen ajanvaraukset. Myös papistoa koskevat varaukset sekä tilavaraukset hoidetaan virastosta. Kirkkoherranvirasto ylläpitää seurakunnan jäsenrekisteriä, antaa virkatodistuksia ja sukuselvityksiä eri tarkoituksiin sekä palvelee avioliiton esteiden tutkintaan liittyvissä asioissa.

Koronatilanne ja ohjeet kokoontumiseen alk. 16.9.2021

Etelä-Karjala on 17.8.2021 siirtynyt koronaepidemian tautitilanteessa leviämisvaiheeseen.

Toiminnassamme ei ole kokoontumisrajoituksia. Aluehallintovirasto on kumonnut kokoontumisrajoitukset Etelä-Karjalassa alk. 16.9.2021.

Noudatamme kaikissa tilaisuuksissa riittävää etäisyyttä henkilöiden välillä, kasvomaskisuositusta, käsi- ja yskimishygieniaohjeita.

Riittävät etäisyydet henkilöiden välillä, kasvomaskisuositus ja hygieniaohjeet ovat voimassa myös muistotilaisuuksissa ja muissa kirkollisten toimitusten jälkeisissä kahvitilaisuuksissa. Eksoten tilannekuvaryhmä suosittelee, ettei kiihtymis- tai leviämisvaiheessa olevilta alueilta kutsuttaisi henkilöitä Etelä-Karjalassa järjestettäviin juhliin.

Päivystävä pappi

Päivystävä pappi kello 9 - 21 p. 044 400 4263. Lue lisää

Liity kirkkoon

Kirkkoon voi liittyä sähköisesti tai täyttämällä liittymislomakkeen kirkkoherranvirastossa. Lue lisää