Imatran Tietotalo

F.O. Virtasenkatu 6, 3 krs.

Kirkkoherranvirasto ylläpitää seurakunnan jäsenrekisteriä, antaa virkatodistuksia ja sukuselvityksiä eri tarkoituksiin sekä palvelee avioliiton esteiden tutkintaan liittyvissä asioissa.

Virasto hoitaa kirkollisten toimitusten, kuten kasteen, vihkimisen ja hautaansiunaamisen ajanvaraukset. Myös papistoa koskevat varaukset sekä tilavaraukset hoidetaan virastosta.

POIKKEUS KORONAVIRUSTILANTEESTA JOHTUEN:

Kirkkoherranvirasto palvelee maanantaista 16.3. lähtien vain puhelimitse ja sähköpostitse.

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-12 ja 12.30-14 puh. 044 400 4210 (HUOM! suljettu 21.5.)

Sähköposti: **@**

Hauta-asiat ma-pe klo 9-12, puh 044 400 4270 (HUOM! suljettu to 21.5.)

Sähköposti: **@**

Poikkeusolojen tuomia muutoksia

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin

Kirkolliset toimitukset hoidetaan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin. Seurakunnan työntekijät eivät tee kotikäyntejä. Kaikki kirkolliset toimitukset järjestetään poikkeusaikana seurakunnan kirkoissa.

Seurakunnan tiloja ei toistaiseksi vuokrata. Seurakuntien työntekijät sopivat yhdessä perheiden ja omaisten kanssa kirkollisten toimitusten, kuten kasteen, vihkimisten tai hautajaisten järjestämisestä.

Ohjeen mukaisesti kirkollisissa toimituksissa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä. Hautaan siunaamisissa voivat sielunhoidollisista syistä olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan. Hautajaistilaisuuksissa suositaan haudalla tapahtuvaa siunaamista.

Päivystävä pappi

Päivystävä pappi kello 9 - 21 p. 044 400 4263. Lue lisää

Liity kirkkoon

Kirkkoon voi liittyä sähköisesti tai täyttämällä liittymislomakkeen kirkkoherranvirastossa. Lue lisää