Imatran Tietotalo

F.O. Virtasenkatu 6, 3 krs.

Virasto hoitaa kirkollisten toimitusten, kuten kasteen, vihkimisen ja hautaansiunaamisen ajanvaraukset. Myös papistoa koskevat varaukset sekä tilavaraukset hoidetaan virastosta.

HUOM! Maanantaista 12.10.2020 alkaen kirkkoherranvirasto palvelee koronatilanteesta johtuen ainoastaan puhelimitse ja sähköpostitse.

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-12 ja 12.30-14 puh. 044 400 4210, **@**

Hauta-asiat ma-pe klo 9-12, puh 044 400 4270, **@**

HUOM! Kirkkoherranviraston vuodenvaihteen aukioloajat (puhelinpalvelun aukioloajat): Virasto on avoinna normaalisti 28.-31.12. ja 4.-5.2021. Uudenvuodenpäivänä 1.1. ja loppiaisena 6.1. suljettu.

Virasto hoitaa kirkollisten toimitusten, kuten kasteen, vihkimisen ja hautaan siunaamisen ajanvaraukset. Myös papistoa koskevat varaukset sekä tilavaraukset hoidetaan virastosta. Kirkkoherranvirasto ylläpitää seurakunnan jäsenrekisteriä, antaa virkatodistuksia ja sukuselvityksiä eri tarkoituksiin sekä palvelee avioliiton esteiden tutkintaan liittyvissä asioissa.

Tiedote 2.12.2020

Etelä-Karjala on siirtynyt koronatartuntojen osalta kiihtymisvaiheeseen . Voimassa on kokoontumisrajoitus: max 20 henkilöä. Tämä koskee kaikkia kirkollisia toimituksia (esim. siunaustilaisuudet, kasteet, vihkiminen). Lukuun 20 sisältyy seurakunnan henkilökunta. Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan ehdottoman tarkasti ja kaikilta osin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä: turvaväli, käsi- ja yskimishygienia, kasvomaskit.

Yksityistilaisuuksissa kokoontumisrajoitus max 10 henkilöä (esim. kirkollisten toimitusten jälkeiset kahvitilaisuudet). Papit eivät osallistu kahvitilaisuuksiin.

Perheen kirkollisen toimituksen jälkeen järjestämä kaste- tai hääjuhla tai muistotilaisuus on yksityistilaisuus. Vastuu yksityisen tilaisuuden toteutuksesta on sen järjestäjällä, ei seurakunnalla. Samoin vastuu kodeissa tai muissa yksityistiloissa toteutettavista kirkollisista toimituksista on tilaisuuden järjestäjällä.

Päivystävä pappi

Päivystävä pappi kello 9 - 21 p. 044 400 4263. Lue lisää

Liity kirkkoon

Kirkkoon voi liittyä sähköisesti tai täyttämällä liittymislomakkeen kirkkoherranvirastossa. Lue lisää