Virkatodistus / Sukuselvitys - hinnat

Virkatodistus / Sukuselvitys - hinnat

Virkatodistus/Sukuselvitys

Hinnoittelu:

Imatran seurakunnasta saa todistuksen vain seurakunnassa olon ajalta eli ns. välitodistuksen. Se hinnoitellaan seuraavasti:

* 30 €/päähenkilön todistus, jos tiedot haetaan todistukselle digitoiduista tai kirjamuotoisista kirkonkirjoissa (yleensä vuodet 1949-1963). Poikkeuksena vain yhdestä henkilöstä annettava todistus.

*9 €/päähenkilön virkatodistus/sukuselvitys, jos tiedot haetaan todistukselle uudemmista jäsentietolähteistä (perhelehdet, Kirjuri).

* lisäksi jokaisesta päähenkilöön liittyvästä henkilöstä todistus, joka maksaa 9 €. Erillinen todistus tarvitaan silloin puolisosta, mikäli hänen muuttotietonsa tai perhesuhteensa poikkeavat päähenkilön vastaavista tiedoista. Erillinen todistus tarvitaan myös kaikista päähenkilön kuolleista perunkirjoitukseen liittyvistä henkilöistä.

* oma virkatodistus eli ns. elää-todistus maksaa 9 €.

Toimitusmaksu  on aina 5,50 euroa.

Maksukehoituksesta veloitetaan 5 euroa.

Sukututkimus

Sukututkimuksen perushinta on 45 euroa/30 min. Jos tutkimus vaatii enemmän aikaa lisätään 20 euroa jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta. Sukututkimustilauksia ei oteta vastaan puhelimessa.

Sukututkimusasioissa kannattaa huomioida, että Imatran seurakunta on perustettu vasta 1.1.1949. Lakkautetun Jääsken seurakunnan tiedot löytyvät Mikkelin maakunta-arkistosta.

Merkitsethän tilaukseesi haluatko todistuksen vainajasta, jolloin kyseessä on aina sukuselvitys (laajennettu virkatodistus).

Jos haluat todistuksen elävästä henkilöstä, laita tarvitaanko vain omat tiedot, ns. elää-todistus tai sukuselvitys esim. perinnöstä luopumista varten.

Merkitse myös, jos tiedossa, millä nimellä henkilö, josta todistus tilataan, on ollut seurakunnassamme.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Virkatodistus- sukuselvitystilaus:
Tilaan

Etunimet
Entiset sukunimet
Syntymäaika
Syntymäaika tai henkilötunnus
Syntymäpaikka
Milloin muuttanut
Paikkakunnalle
Paikkakunnalta
Tiedot myös