Virkatodistus ja sukuselvitys
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Virkatodistus ja sukuselvitys

Virkatodistus

Koneellinen virkatodistus eli nk "elää-todistus" joko yhdestä henkilöstä tai perheestä maksaa 9 euroa.

Toimitusmaksu  on aina 5,50 euroa.

 

Sukuselvitys

Sukuselvitys tarvitaan esim. perunkirjoitusta tai pankkia varten hoidettaessa kuolleen henkilön raha-asioita ja pesän selvitystä. Vainajan vaiheet on selvitettävä katkeamattomalla sukuselvitysketjulla 15-vuotiaasta lähtien. Pääsääntöisesti selvitykset hankkii joko omainen tai perunkirjoituksen pitäjä niistä seurakunnista, joissa vainaja on ollut eläessään kirjoilla. Jos vainaja ei ole kuulunut kirkkoon, selvityksen saa maistraatista.

Suoraan jäsentietojärjestelmästä tulostettu todistus, johon sisältyy myös tietoja puolisosta, lapsista tai muista henkilöistä sekä mahdollisia muuttotietoja, maksaa 9 euroa.

Jos todistus on laadittu manuaalisesti vanhoista kirjoista (vuosilta 1949 - 1963), se maksaa 9/30 euroa tietosisällöstä riippuen. Jos asiakas tarvitsee kaksi samansisältöistä todistusta eri tarkoituksiin, maksaa ensimmäinen 9/30 euroa ja toinen 9 euroa.

Toimitusmaksu on 5,50 euroa, joka sisältää laskutuksen ja postituksen. Jos lasku lähetetään asiakkaan pyynnöstä eri osoitteeseen kuin todistus, maksaa erillisen laskun lähettäminen 5,50 euroa.

Maksukehoituksesta veloitetaan 5 euroa.

Sukututkimus

Sukututkimuksen perushinta on 45 euroa/30 min. Jos tutkimus vaatii enemmän aikaa lisätään 20 euroa jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta. Sukututkimustilauksia ei oteta vastaan puhelimessa.

Sukututkimusasioissa kannattaa huomioida, että Imatran seurakunta on perustettu vasta 1.1.1949. Lakkautetun Jääsken seurakunnan tiedot löytyvät Mikkelin maakunta-arkistosta.

 

Merkitsethän tilaukseesi haluatko todistuksen vainajasta, jolloin kyseessä on aina sukuselvitys (laajennettu virkatodistus).

Jos haluat todistuksen elävästä henkilöstä, laita tarvitaanko vain omat tiedot, ns. elää-todistus tai sukuselvitys esim. perinnöstä luopumista varten.

Merkitse myös, jos tiedossa, millä nimellä henkilö, josta todistus tilataan, on ollut seurakunnassamme.

 

 

 

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Virkatodistus- sukuselvitystilaus:
Tilaan*
Sukunimi
*
Etunimet
Entiset sukunimet
*
Syntymäaika
Syntymäaika tai henkilötunnus
Syntymäpaikka
Milloin muuttanut
Paikkakunnalle
Paikkakunnalta
Tiedot myös

*
Käyttötarkoitus, johon todistus tilataan

Virkatodistuksen tekemistä helpottavat lisätiedot (täytetään tarvittaessa)
Kenen jälkeen perunkirjoitus pidetään
(kuka on kuollut)
Tilaajan sukulaisuussuhde edelliseen
(jos on sukulainen)
Muita lisätietoja
Tilaajan tiedot
*
Nimi
*
Osoite
*
Postinumero
*
Postitoimipaikka
*
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite