Sivukartta Ota yhteyttä Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä

Lähetyspiirit ja muut ryhmät

Säännöllisesti toimivia lähetyspiirejä:

Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen työn tueksi

• Kansanlähetyksen lähetyspiiri joka toinen keskiviikko klo 14 kodeissa. Katso tiedot kirkollisista ilmoituksista.

Makor HaTikva -koulun tueksi

• Lähetyspiiri joka toinen maanantai klo 13, Seurakuntakeskuksen kahvio Tainionkoski

Lähetysyhdistys Kylväjän ja Kansanlähetyksen Israel-työn tueksi

• Caspari-ilta maanantaina klo 18 Olavinkulman Lyhdyssä kerran kuukaudessa, Olavinkatu 13

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen työn tueksi

• Japanin lähetyspiiri maanantaisin klo 13 Vuoksenniskan rukoushuoneella, Lakasentie 5.
  • Sleyn ja NKY:n Japanin lähetyspiiri torstaisin klo 13 Olavinkulmassa Kallen kabinetissa tai muussa tilassa, Olavinkatu 13.
  • Piirien toiminta on kesätauolla.

Medialähetys Sanansaattajat ry:n työn tueksi

• Medialähetyspiiri tiistaina klo 14 Olavinkulman Lyhdyssä kerran kuukaudessa, Olavinkatu 13.
  • Piirin toiminta on kesätauolla.

Tarkat piirien kokoontumisajat ja paikat näkyvät kirkollisissa ilmoituksissa.

Muut lähetystyön ryhmät:

Lähetystyön piirakanpaistajat Olavinkulman keittiössä maanantaisin 2.10., 6.11., ja 4.12.2017 klo 8-16. Ennakkotilaukset Ari Niemetmaalle p. 040 522 0703 viikko ennen talkoopäivää.

Tiedot päivitetty 13.5.2017, Ari Niemetmaa

Imatran seurakunta, Tainionkoskentie 80, 55120 Imatra, puh. 044 400 4200