Lähetyspiirit ja muut ryhmät

Lähetyspiirit ja muut ryhmät

Säännöllisesti toimivat lähetyspiirit kokoontuvat, mikäli toimintaa ei rajoiteta pandemiatilanteen vuoksi.

Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen työn tueksi

• Kansanlähetyksen lähetyspiiri joka toinen keskiviikko klo 14 ilmoitettavissa kerhotiloissa ja kodeissa (parillisilla viikoilla).

Makor HaTikva -koulun tueksi

• Seurakunnan lähetyspiiri joka toinen keskiviikko klo 13 Tainionkosken kirkon seurakuntasalissa, Kirkkokatu 2 (parittomilla viikoilla)
  • Kevätkauden kokoontumiset alkavat 16.2. ja päättyvät 20.4.2022.

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen työn tueksi

• Japanin lähetyspiiri maanantaisin klo 13 Vuoksenniskan rukoushuoneella, Lakasentie 5.
  • Kevätkauden kokoontumiset alkavat 10.1. ja päättyvät 9.5.2022.

Medialähetys Sanansaattajat ry:n työn tueksi

• Tiistaisin Olavinkulman Kallen kabinetissa klo 10 kokoontuva Miesten piiri tukee Sansan medialähetystyötä.
  • Kevätkauden kokoontumiset alkavat 11.1. ja päättyvät 14.6.2022.

Tarkat piirien kokoontumisajat ja paikat näkyvät kirkollisissa ilmoituksissa.

Muut lähetystyön ryhmät:

Lähetystyön piirakanleipojat kokoontuvat Olavinkulman keittiössä 7.3., 4.4. ja 2.5.2022 pandemiatilanteen ja viranomaisten niin mahdollistaessa. Ennakkotilaukset viikkoa ennen leivontapäivää Ari Niemetmaalle 040 522 0703.

Tiedot päivitetty 8.2.2022, Ari Niemetmaa