Lähetyspiirit ja muut ryhmät

Lähetyspiirit ja muut ryhmät

Säännöllisesti toimivat lähetyspiirit kokoontuvat, mikäli toimintaa ei rajoiteta pandemiatilanteen vuoksi.

Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen työn tueksi

• Kansanlähetyksen lähetyspiiri joka toinen keskiviikko klo 14 ilmoitettavissa kerhotiloissa ja kodeissa (parillisilla viikoilla).

Makor HaTikva -koulun tueksi

• Seurakunnan lähetyspiiri joka toinen keskiviikko klo 13 Tainionkosken kirkon seurakuntasalissa, Kirkkokatu 2 (parittomilla viikoilla)
  • Syyskauden kokoontumiset alkavat 1.9. ja päättyvät 8.12.2021.

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen työn tueksi

• Japanin lähetyspiiri maanantaisin klo 13 Vuoksenniskan rukoushuoneella, Lakasentie 5.
  • Syyskauden kokoontumiset alkavat 13.9. ja päättyvät 13.12.2021.

Medialähetys Sanansaattajat ry:n työn tueksi

• Tiistaisin Olavinkulman Kallen kabinetissa klo 10 kokoontuva Miesten piiri tukee Sansan radiolähetystyötä.
  • Syyskauden kokoontumiset alkavat 17.8. ja päättyvät 14.12.2021.

Tarkat piirien kokoontumisajat ja paikat näkyvät kirkollisissa ilmoituksissa.

Muut lähetystyön ryhmät:

Lähetystyön piirakanleipojat kokoontuvat Olavinkulman keittiössä syksyllä 2021 pandemiatilanteen ja viranomaisten niin mahdollistaessa. Ennakkotilaukset viikkoa ennen Ari Niemetmaalle 040 522 0703.

Tiedot päivitetty 16.9.2021, Ari Niemetmaa