Toimintaa ja tapahtumia 2021 kesällä

Toimintaa ja tapahtumia 2021 kesällä

Lähetysjuhlat - #YHDESSÄ2021-virtuaalitorstai järjestetään verkkotapahtumana torstaina 20.5.2021 iltapäivästä iltaan. Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntayhtymän yhteistapahtuman keskusteluissa aiheina ovat niin vihapuhe kuin se, miten keskustelemme nuorten kanssa toivosta. #YHDESSÄ2021-virtuaalitorstai toteutetaan makasiinityyppisenä lähetyksenä. Tapahtumassa on viisi keskustelukokonaisuutta. Keskustelut lähetetään suorana lähetyksenä Helsingistä. Tilaisuus on maksuton, ja toteutetaan Liveto.fi-verkkoalustalla.

Lähetyksen kesäpäivät 11.–12.6.2021 järjestetään virtuaalitapahtumana Suomenlinnan historiallisista maisemista. Verkkoalustan kohtaamishuoneissa pääsemme sukeltamaan Lähetysyhdistys Kylväjän työalueitten työn ruohonjuurelle lähetystyöntekijöiden ja työaluevastaavien kanssa. Tapaamme sisaria ja veljiä sekä kumppaneita monien kansojen keskeltä. Juhlaohjelman löydät alta kuvan linkistä.

Kansanlähetyspäivät 2021 järjestetään 2.-4.7. netissä. Etelä-Saimaan Kansanlähetys järjestää Oronmyllyn toimintakeskuksessa alueellisen kisakatsomon Kansanläheyspäivien aikana, jonne voi kokoontua yhdessä katsomaan Kansanlähetyspäivien ohjelmaa. Tapahtuaan voit ilmoittautua ja tehdä varauksia Oronmyllyn linkistä.  Lisää tietoa löydät myös täältä Facebookin linkistä.

Valtakunnallista Evankeliumijuhlaa 2021 vietetään 2.–4.7. Turussa yhdessä satavuotisjuhlaansa viettävän Turun Mikaelinseurakunnan kanssa. Juhlaa vietetään teemalla ”Kaikki on hyvin”. Koko pääjuhla ja monin osin muukin juhlaohjelma nuorille ja lapsille on suunniteltu siten, että siihen voi ottaa osaa mistä tahansa internetin ja Radio Dein välityksellä. Muista osallistumismahdollisuuksista tiedotamme lisää Evankeliumijuhlan verkkosivulla. Pääjuhlan ohjelman tästä linkistä

Medialähetyspäivät pidetään Lakeuden ristin kirkossa Seinäjoella 28.–29.8.2021. Medialähetys Sanansaattajat toteuttaa ohjelman hybriditapahtuma, johon voi osallistua paikalla ajankohtaisten rajoitusten mukainen kävijämäärä. Ohjelmassa on virtuaalisia sisältöjä, ja pandemiatilanteen vaatiessa varaudutaan myös täysin virtuaalisen tapahtuman järjestämiseen.

Tiedot päivitetty 15.6.2021, Ari Niemetmaa