Kiinteistötyöryhmän ehdotus

Kiinteistötyöryhmän ehdotus

Seurakunnan kiinteistöjä koskeva strategia on valmistunut ja työryhmä ehdottaa, että seurakunta luopuu Postillasta, seurakuntakeskuksesta ja Imatrankosken kirkosta. Työryhmän ehdotus perustui taloudellisiin realiteetteihin, tilatarpeisiin sekä kiinteistöjen kuntoon ja korjaustarpeisiin.

Ehdotus on aiheuttanut paljon keskustelua facebookissa sekä lehtien tekstiviestipalstoilla. Aihe on saanut paljon tilaa myös lehdistössä.

Hyvä niin, koska kirkkoneuvosto käsittelee strategiaa seuraavassa kokouksessaan 27.4.2016 ja antaa kiinteistöstrategian kirkkovaltuustolle käsiteltäväksi 25.5.2016 pidettävässä kokouksessa.

Seurakuntalaisilla on nyt hyvä mahdollisuus evästää kirkkoneuvoston ja –valtuuston jäseniä ja tehdä ehdotuksia siitä, miten jatkossa tulisi toimia ja mitä eri kiinteistöille tulisi tehdä.

Sirpa Paakki
talousjohtaja