Musiikkia iltapäivisin -sarja

Musiikkia iltapäivisin -sarja

Iltapäivämusiikki soi tänä kesänä jo viidettätoista kertaa Imatran kirkoissa heinäkuun alkupuolelta aina elokuun puoleenväliin saakka. Tiistaisin Kolmen Ristin kirkossa, keskiviikkoisin Tainionkosken kirkossa ja torstaisin Imatrankosken kirkossa. Musiikkihetket alkavat klo 14 ja kestävät n. puolituntia. Tilaisuuksissa esiintyvät pääasiassa seurakunnan omat muusikot. Jokainen musiikkituokio on oma kokonaisuutensa. Iltapäivämusiikkihetkiin on vapaa pääsy.

• Kolmen Ristin Kirkko ti 18.7. Ranskalaista barokkia, Johannes Vesterinen, urut.

• Tainionkosken kirkko ke 19.7. Jean Sibeliuksen musiikkia, Johannes Vesterinen, piano, harmooni ja urut

• Imatrankosken kirkko to 20.7. Lohdutuksen lauluja, Tarja Luumi, laulu ja piano.