Eroryhmät

Ohjattu vertaisryhmä erotilanteessa oleville perheille

Imatran perheasiain neuvottelukeskus järjestää syksyllä eroryhmiä. Ryhmät ovat tarkoitettu avio-/avoerotilanteessa oleville henkilöille ja perheille. Ryhmään voi osallistua, jos eroasia on selvä, esim. harkinta-aika on päättynyt ja ero astunut voimaan. Erosta tulisi olla n. ½ vuotta tai kauemmin.

Ryhmät kokoontuvat Tainionkosken pappilassa (Kirkkokatu 4)

Ensimmäinen kokoontuminen on viikolla 37

Aikuisten ryhmän rinnalla alkaa lasten ryhmä tai ryhmiä. Lastenryhmät on tarkoitettu lapsille, joiden isä tai äiti osallistuu aikuisten ryhmään.

Molemmissa ryhmissä käydään läpi eron tuomia ajatuksia, kokemuksia ja tunteita.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Imatran perheasiain neuvottelukeskukseen 31.8 mennessä, puhelin 044 400 4260, varmimmin klo 10 – 12 tai **@**.

Imatran seurakunnan perheasiain neuvottelukeskus, varhaiskasvatus ja nuorisotyö Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry Vuoksenlaakson Ensi- ja turvakoti