Ajankohtaista seurakunnassa

Ajankohtaista seurakunnassa

Seurakunnan joulunaika on täynnä toimintaa. Katso sivuiltamme tapahtumistamme ja tule mukaan! Seurakunnan toimintojen siirtyminen pois seurakuntakeskukselta alkaa olla lopuillaan. Diakoniatyö on tavattavissa jatkossa Olavinkulmassa.

Uusin Myö Yhes lehti on myös ilmestynyt. Lehti luettavissa sähköisenä versiona sivuiltamme. Tutustu!

Myö Yhes -lehti on ilmestynyt

Uusin Myö Yhes -lehti on jaettu koteihin. Lehden voit lukea myös sivuiltamme sähköisenä versiona.

Painettuun lehteen oli livahtanut painovirhe Kauneimpien joululaulujen mainokseen sivulla 12 (korjattu sähköiseen lehteen):

19.12. klo 10 Kansainväliset joululaulut lauletaan Tainionkosken kirkossa, ei pappilassa kuten painetun lehden mainoksessa oli.

Viimeinen kauneimmat joululaulut tilaisuus on 26.12. klo 16 Tainionkosken kirkossa, 20.12. on siis vain yksi joululaulutilaisuus.

Pahoittelemme virhettä. Muissa ilmoituksissamme, jouluohjelmassa ja lehden sähköisessä versiossa olevat tiedot ovat oikein.

Muuttoasiaa

Seurakunnan toimintojen ja toimistojen siirto seurakuntakeskukselta alkaa olla lopuillaan.

Imatran Tietotalolla (F.O. Virtasenkatu 6, 3 krs.) palvelevat kirkkoherranvirasto, hauta-asiaintoimisto, taloustoimisto ja perheasiain neuvottelukeskus sekä nuorisotyö ja musiikkityö.

Tietotalolta tavoitat myös kirkkoherran, lähetyssihteerin, kiinteistöpäällikön, talousjohtajan ja papiston sekä tiedottajan (oa. tiedottaja paikalla tiistaisin).

Tietotalon pääsisäänkäynnin ilmoitustaululla löydät seurakuntamme ilmoitukset.

Diakoniatyöntekijät löydät Olavinkulmasta.

Tule käymään!