Naisia kaivolla

sunnuntaina 28.10. klo 9-16 Päivärannassa

Vieraana Puumalan seurakunnan kirkkoherra,
psykoterapeutti Helena Castrén.
Hinta 10 e sis. ruokailut ja ohjelman.
Ilmoittautuminen ma 22.10. mennessä p. 040 195 3919,
Sirpa Kauppinen.

Helena Castrén on toiminut yli 30 vuotta lehtorina ja pappina pääkaupunkiseudun seurakunnissa, Diakonissalaitoksella ja viimeiset yhdeksän vuotta Puumalan kirkkoherrana. Hän on laillistettu ET Kriisi- ja traumapsykoterapeutti ja Bibliodraamaohjaaja. Castrén on vastannut useista kirkon työntekijöiden kuntoutuskursseista. Kirjapaja on julkaissut hänen kirjojaan mm. Surukodin kirja ja Anna elämän kantaa sekä Uskalla elää - lukion ihmissuhdekurssikirja. Lisäksi hän on ollut kirjoittamassa kahta rippikoulukirjaa.
Castrén on myös työnohjaaja ja retriitin ohjaaja.

Hän  asuu Saimaan rannalla puolisonsa kanssa ja hänellä on kolme aikuista poikaa,
kaksi bonuslasta ja 3-vuotias lapsenlapsi.

Naisia kaivolla -ilta to 22.11. klo 18 Olavinkulmassa. "Lauluja eri suunnista". Eri hengellisten suuntausten lauluja Samuli Saarelan johdolla. Iltatee katettu klo 17.30 alkaen.

Joulujuhla ti 11.12. Päivärannassa. Joulupuurotarjoilu klo 17.30.

Tapahtumissa mukana Piia Frosti ja Naisia kaivolla työryhmän jäseniä.

Imatran seurakunta/Naisia kaivolla työryhmä

Yhteyshenkilö Piia Frosti p. 044 400 4207, **@**