Perheasiain neuvottelukeskus
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Perheasiain neuvottelukeskus

Imatran seurakunta ylläpitää perheasiain neuvottelukeskusta. Keskuksen palveluja voivat käyttää kaikki imatralaiset ja ympäristökuntien asukkaat eli nykyisen Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (EKSOTE) alueella asuvat.

Perheneuvontapalvelut ovat asiakkaille maksuttomia, lähetettä ei tarvita.

Perheneuvontaan voi hakeutua, jos perheen ihmissuhteissa on ulkopuolisen avun tarvetta, parisuhdeongelmissa tai muissa ihmissuhteissa. Asiakkaaksi voi tulla yksin, puolison kanssa yhdessä tai muun perheenjäsenen kanssa. Alaikäiset lapset voivat olla asiakkaina vanhempiensa ohessa ja suostumuksella.

Asiakkaaksi tullaan ajanvarauksella.

Ajanvaraus maanantaista torstaihin klo 11-12,

p. 044 400 4260 tai **@**.

***

Tapaamiset toteutetaan tällä hetkellä joko livenä tai etäyhteyksin.

***

Tapaaminen etäyhteyksien avulla Teamsissä

Perheneuvoja ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse ja lähettää Teams-linkin sähköpostiisi. Liity sisään vieraana. Linkkiä klikatessasi annat samalla suostumuksesi videovälitteiseen tapaamiseen. Huolehdithan riittävästä yksityisyydestä tapaamisen aikana ja käytäthän tietoturvallista laitetta. Voit testata linkin etukäteen, se toimii useita kertoja. Tietokoneelle ei tarvitse asentaa lisäohjelmia. Älypuhelinta tai tablettia käytettäessä täytyy asentaa maksuton Teams-sovellus omasta sovelluskaupasta. Katso tästä ohje Teamsin käyttöön.

MITÄ SIULLE KUULUU? PERHENEUVONNASSA MEITÄ KIINNOSTAA KUULLA

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila voi olla parisuhteelle koettelemus, mutta myös mahdollisuus. Nyt tarvitaan entistä enemmän keskusteluyhteyttä. Monet pariskunnat ovat kertoneet, että heillä on liian vähän aikaa olla yhdessä. Nyt on aikaa, mutta samalla rajoituksia, ja sopeutumista uudenlaiseen maailmantilanteeseen.

Rutiinit ja tuttu elämänrytmi tuovat ihmiselle turvaa. Nyt nämä ovat monessa perheessä romuttuneet hetkessä. Rutiinien muuttaminen on aina ihmiselle haaste. Uudesta arjestamme voi kuitenkin rakentaa paljon siedettävämmän luomalla uudet rutiinit. Järjestyksessä on helpompi elää kuin kaaoksessa.

Jos haluat keskustella arjen asioista, voit olla yhteydessä puhelimitse perhetyöntekijä Anne Rita-Kärkkäisen p. 040 8321656

 

Neuvottelukeskuksen osoite:

Imatran Tietotalo, 3. krs.
F.O. Virtasenkatu 6
55100 Imatra

Henkilökunta:

Tarja Miikki
perheneuvonnan työalajohtaja
pari- ja perhepsykoterapeutti
perhe- ja seksuaalineuvoja

Katariina Äijälä
perheneuvoja, yksilöpsykoterapeutti
TM 

Sanna Kiiveri-Kihlanki
perheneuvoja, sairaalapappi
TM

Anne Rita-Kärkkäinen 
perhetyöntekijä
lasten- ja nuorten erityisohjaaja

 

  

Yhteystiedot
 


pdf liite

Perheasiain neuvottelukeskuksen esite. Klikkaa auki!