Sivukartta Ota yhteyttä Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä

Päivärannan kurssikeskus

Päivärannan kurssikeskus tarjoaa mainiot puitteet kokous- ja koulutustilaisuuksille, perhejuhlille, leireille, majoitus- ja ruokailukohteeksi jne. Päivärannasta on Kolmen Ristin Kirkolle 6 km ja Rajamuseoon 3 km.

Imatran seurakunnan Päivärannan Kurssikeskus sijaitsee Immalanjärven rannalla, vain 5 km valtatie kuudelta, kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä.

Seurakunnan omien leirien ja tilaisuuksien lisäksi majoitus-, ruokailu- ja tilapalveluja myydään myös yrityksille, järjestöille ja erilaisille yhteisöille. Kysy onko meillä vapaata tarvitsemanasi ajankohtana, pyydä tarjous lomakkeella tai  **@**

Majoitustilaa on n. 120 henkilölle, 2- ja 4- hengen huoneissa, kahdessa eri siivessä. Kahden hengen huoneita myydään tarvittaessa yhden hengen huoneena. Kurssikeskuksen välittömässä läheisyydessä on myös rantasauna, jossa on 2 saunaa ja rantatupa.

Keittiömme tarjoaa ateriat asiakkaan tarpeiden mukaan. Aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala kuuluvat täysihoitoruokailuihin. Myös rantasaunalle voi tilata ruokatarjoilun/saunailtapalan keittiöstämme. Kaikki perhejuhlat hoidamme ammattitaidolla.

Päivärannan Kurssikeskus on avoinna ympäri vuoden. Päivärantaan on hyvät kulkuyhteydet, bussin päätepysäkki on Päivärannan pihassa.

TARJOUSHINTA MAJOITUKSEEN:

Majoitus 2 hengen huoneissa 35,00 €/hlö sisältää aamupalan ja liinavaatteet. (hinta voimassa 30.4.2017)

Kysy majoitustarjousta ryhmällesi!

Päivärannan pääovi