Tyytyväinen haaveilija
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Tyytyväinen haaveilija

Kuka minä olen? Se onkin erittäin hyvä ja samalla vaikea kysymys.

 

Minä olen Veera, 29-vuotias nuori nainen. Olen nuorisotyönohjaaja, innostuja, haaveilija, täti ja ennen kaikkea Jumalan lapsi.

 

Olen nuorisotyönohjaaja. Rakastan työtäni lasten ja nuorten parissa. Minusta on ihanaa viettää lasten kanssa leiriviikonloppu Päivärannassa tai keskustella elämästä nuorten kanssa rippikoulussa. Tällä hetkellä elämässä en voisi kuvitella tekeväni mitään muuta! Olen juuri oikealla paikalla, siihen kutsuttuna.

 

Olen innostuja. Innostun monista asioista ja ideoista. Mielestäni kaikki ideat ovat hienoja ja haluaisin olla mukana kaikessa aina! Olen kuitenkin tänä vuonna huomannut, että kaikkia ideoita ei voi toteuttaa. Ja jos voikin, minä en voi aina olla mukana kaikessa. Aika ei riitä millään! Tämä harmittaa ja suututtaa minua usein. Kuinka monta hienoa juttua jääkään unholaan, koska aikaa ei ole.

 

Olen haaveilija. Minulla on salaisia unelmia, jotka sanon harvoille ihmisille ääneen. Haaveilen tekeväni musiikkia ja olevani muusikko. Haaveilen olevani näyttelijä ja tekeväni hienoja, ihania musikaalirooleja suurilla lavoilla. Haaveilen matkustavani reppureissulle Aasiaan. Samalla olen kuitenkin erittäin tyytyväinen elämääni juuri nyt. Nautin arjesta ja sen pienistä iloista; sateen ropinasta, omasta kodista, hauskan värisistä villasukista, vaaleanpunaisista kumisaappaista ja muumilakanoista. Elämä on kivaa, kunhan sitä katsoo oikealla tavalla.

 

Olen täti. Minulla ei ole omia lapsia, mutta olen viiden lapsen täti. Tätinä oleminen on ihanaa ja se antaa minulle iloa elämään. Tätinä saan hupsutella, nauraa, leikkiä ja kasvattaa. Ollaan kiva ja turvallinen aikuinen näille maailman rakkaimmille muksuille. Tätiyden lisäksi minusta tulee pian myös pienen Anni-hauvavauvan äiti. Sitä odotan niin paljon!

 

Olen ennen kaikkea Jumalan lapsi. Saan taivaltaa Jumalan kanssa kysellen, iloiten ja etsien ihan joka päivä. Saan nauttia Jumalan rakkaudesta ja nähdä hänen antamiaan hyviä juttuja ihan joka päivä, kunhan vain muistan katsoa.

 

Odotan innolla, että pääsen jakamaan ajatuksiani teidän lukijoiden kanssa tässä blogissa. En koe olevani kovinkaan syvällinen ajattelija. Siksi minusta on mukava päästä vaihtamaan ajatuksia teidän lukijoiden kanssa ja toivottavasti saan uusia näkökulmia omaan elämään ja ajatteluun.

Veera Oinonen

Nuorisotyönohjaaja ja täti, joka nauttii arjesta ja rakkaudesta joka päivä.

Kommentit


Aloita uusi viestiketju Siirry arkistoon
Aihe / Aloittaja   Viimeisin / Viestejä