Elämäni
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Elämäni

Elämäni niin ihana ja rakas, mutta ajoittain raskaskin.

Elämäni on istumista tietokoneen ruudun äärellä pohtien, kuinka sanoittaisi Raamatun sanoja kirkkoon tuleville niin, että sanoista jäisi jotakin heidän mielensä sopukoihin.

Elämäni on pysähtymistä potilaan vuoteen äärelle sairaalassa. Se on kuuntelemista ja sen sietämistä, että useinkaan sanoja ei ole, kun kärsimys ja kuolema koskettavat.

Elämäni on muistisairaan kanssa kävelyä hoitokodin käytävällä tai joskus, liian harvoin, ulkona luonnossa luontoa ihastellen.

Elämäni on Wilma-viestien selaamista ja pienten koululaisten kysymyksiin vastaamista. Se on yhdessä leipomista ja jalkapallon pelaamista.

Elämäni on pitkän päivän jälkeen sohvalle istahtamista ja soitto kaukana asuvalle ystävälle, joka ymmärtää kaipuuni ja toteutumattomat toiveeni.

Elämäni on syvällisiä keskusteluja ja maailmanparantamista aviomiehen, työkavereiden ja milloin kenenkin kanssa. Vaikka valmista ei tule -niin toivo paremmasta maailmasta säilyy.

Kaikkea tätä ja vielä enemmän elämäni on. Ja juuri tänään se on hyvä näin. Ehkä huomenna on toisin, mutta tänään kiitän Luojaani kaikesta siitä, mitä on.

Kappalainen Sanna, joka katselee maailmaa pohtien isoja ja pieniä asioita välillä kriittisestikin, yrittäen samalla etsiä toivon pilkahduksia ympäriltään.

Kommentit


Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia.
Viestin otsikko:


Nimi tai nimimerkki:


Roskaesto, jätä tyhjäksi:


Viestisi: