Rengasta rakkaasi

Rengasta rakkaasi

Vielä ehdit! Vihkitapahtuma on tulossa jälleen Imatra-päivänä 24.8.2019 klo 11-15 välillä.

Nyt sinulla ja rakkaallasi on mahdollisuus mennä naimisiin Koskipuistossa. Jo vihityt voivat myös saada liitolleen kirkollisen siunaamisen. Myös rukoushetki avioliiton vuosipäivän kunniaksi on mahdollista. Vihkipappeina mm. Piia Frosti ja Sanna Kiiveri-Kihlanki. Musiikista vastaa seurakunnan vaskikvintetti kapellimestari Ismo Vänskän johdolla.

Jos siis koet, että tämä voisi olla mahdollisuus sinulle ja kumppanillesi virallistaa suhteenne ja saada sille siunaus, niin ota yhteyttä pikaisesti Imatran kirkkoherranvirastoon p. 044 400 4210 tai **@** viimeistään 9.8.2019. Samalla voi kysyä listaa valittavissa olevasta musiikista. Jos toiveesi ei ole listalla, ota yhteyttä Ismo Vänkään viimeistään 19.6.2019.

Ps. Ennen vihkimistä suoritettava avioliiton esteiden tutkinnan (kuulutukset) viimeinen mahdollinen päivä on 16.8.2019.