Huomaa Lapsi -toiminta
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Huomaa Lapsi -toiminta

Lapsiperheiden päihde- sekä mielenterveysongelmat ovat viime vuosina huolestuttavasti lisääntyneet. Elämän eri tilanteissa vanhemmuus voi joutua erityisen lujille, jolloin kriisit sitovat vanhempien voimavaroja. Tällaisissa tilanteissa käy usein niin, että lapset ja heidän mielipiteensä jäävät vaille riittävää huomiota.

Ryhmän tavoitteena on ottaa huomioon koko perhe. Toinen vanhemmista osallistuu aikuisten ryhmään ja lapsi/lapset osallistuvat lasten ryhmään. Ryhmät kokoontuvat samaan aikaan. Vanhemmat saavat tietoa ja tukea sekä uusia vuorovaikutustaitoja. Lapselle toiminta antaa mahdollisuuden havainnoida, oppia tunnistamaan tunteitaan sekä tavata toisia vastaavia kokeneita lapsia. Toiminnan päättyessä sekä lasten että vanhempien tuen tarve arvioidaan yksilöllisesti ja ohjataan tarvittaessa muun tuen piiriin.

TOIMINTA

12.-13.9.2020 ALOITUSLEIRI, PÄIVÄRANTA

15.9 -24.11.2020 TIISTAISIN VERTAISRYHMÄ KLO 17-19, TAINIONKOSKEN PAPPILA

(ei kokoonnu syyslomaviikolla)

 

Aloitusleiri pidetään seurakunnan kurssikeskuksessa Päivärannassa. Viikonloppu on lapsille ilmainen, vanhemmilta peritään pieni maksu, joka pitää sisällään majoituksen ja täysihoidon. Vertaisryhmät ovat maksuttomia, siihen kuuluu pieni iltapala.

 

Tiedustelut ja ryhmiin ilmoittautuminen:

Imatran perheasiain neuvottelukeskus

p. 040 8321656 tai

**@**


docx liite

Lataa tästä Huomaa Lapsi - toiminnan esite.