MUSIIKKITAPAHTUMAT

MUSIIKKITAPAHTUMAT

KONSERTIT

Iltamusiikki su 3.3. klo 18, Tainionkosken kirkko (konsertti pidetään eteisaulassa). Lauluyhtye Sonus Borealis; Johannes Vesterinen, urkupositiivi. Bach, Buxtehude. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Lappeenrannan kanttorikuoron konsertti: ”Koska valaissee kointähtönen” pe 8.3. klo 18, Tainionkosken kirkko, musiikin johto: Toni Pussinen, Pinja Hasu, piano. Vapaa pääsy.

Ave Maria! - Marianpäivän konsertti su 17.3. klo 18, Tainionkosken kirkko. Martti Anttila, laulu, urut, Jukka Rautasalo, viola da gambat, Johannes Vesterinen, urut, cembalo, dulcimer. Vapaa pääsy - Ohjelma 10 €.

Konsertti, Augustin Pfleger: Jeesuksen seitsemän sanaa ristillä la 30.3. klo 17 Tainionkosken kirkko, vanhan musiikin laulu- ja soitinyhtye Sonus Borealis, joht. Johannes Vesterinen.

Lauletaan yhdessä - kevät 2024

Lauletaan yhdessä joka toinen torstai klo 18 (parilliset viikot), Olavinkulman kahvio. Samuli Saarela. Naisten Pankin kahvitus ennen tilaisuuden alkua 25.1., 22.2., 21.3., 18.4. ja 16.5.

Lauletaan yhdessä, torstait 18.1., 8.2., 11.4., 23.5. klo 12 Pisarassa, Tarja Luumi.

Toivevirsiä Tainionkosken kirkossa

Toivevirsiä Tainionkosken kirkossa keskiviikkoisin klo 15 (parittomat viikot), Samuli Saarela.