MUSIIKKITAPAHTUMAT

MUSIIKKITAPAHTUMAT

Eksoten linjauksen (8.10.) mukaisesti suosittelemme nyt maskien käyttämistä Imatran seurakunnan tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Varaathan mukaan riittävästi maskeja ja muistathan myös maskien käyttöohjeet. Pidetään huolta toisistamme!

Imatran Impien joulukonsertti ”Tule joulu” ke 2.12. klo 18, Tainionkosken kirkko, johtaa Hanna Saarela ja Pirjo-Liisa Hiltula. Vapaa pääsy, käsiohjelmat 10 € ovelta. Yleisölle tarjotaan ovilla maskit, kirkossa istutaan turvavälein.

Laulava joulukortti 14.-20.12.2020, Lähetä läheisellesi laulava joulutervehdys kotiovelle! Toimitamme Imatra – Ruokolahti – Joutseno – Simpele -alueella laulavia joulukortteja, joissa viemme läheisellesi joulukortin omalla tervehdykselläsi. Samalla laulamme joululaulun. Yhden laulukortin hinta on 40 € (maksetaan laskulla joulun jälkeen). Kortin hinta sisältää kortin ja laulun. Kaikki rahat lahjoitetaan imatralaisten vähävaraisten perheiden lasten harrastusten tukemiseen. Rahat jaetaan Imatran seurakunnan diakoniatyön kautta. Tilaamalla kortin lahjoitat lapselle harrastuksen! Tilaukset 1.-8.12.2020 klo 12-20, Tomi Hämäläinen, p. 044 400 4243.

Konsertti: Clarinet4 -yhtye, la 19.12 klo 17, Tainionkosken kirkko. Klarinettikvartetti: Anni Tolvanen, Anni Björk, Juhana Karjalainen ja Esko Lång. Mm. O. Paiberdin, M. Henry, J. Francaix, Piazzolla. Vapaa pääsy, Ohjelma 10€. (Striimi)

TILAA PIHAMUUSIKKO

Haluaisitko ilahduttaa ystävää/naapuria/sukulaista pienellä pihakonsertilla? Tilaa Pihamuusikko!

Tilattavat kappaleet: 1. Päivä vain ja hetki kerrallansa (virsi 338), 2. Soi kunniaksi Luojan (virsi 462), 3. Mistä tunnet sä ystävän?, 4. Kultainen nuoruus, 5. Karjalaisten laulu, 6. Ilta Saimaalla, 7. Satumaa, 8. Sankarit, 9. Kotimaani ompi Suomi, 10. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie, 11. Muusikon oma valinta.

Seurakunnan pihamuusikot tekevät vierailuja Imatran alueella. Pihamuusikkojen keikalla pidetään turvaväli. Tilaukset: Heini Vesterinen, ma-pe klo 12-18 p. 044 4004282. Yksi kappale/tilaus. Saat lisäohjeet puhelimitse. Pihamuusikon vierailu on ilmainen. Huom! Pihamuusikot ovat joulukuun tauolla.