MUSIIKKITAPAHTUMAT

MUSIIKKITAPAHTUMAT

Lauletaan yhdessä - torstaisin!

Pisara, kirkkomuusikko Tarja Luumi, torstai 1.12. klo 12.

***

”Soi joulunkellot kauas”, Imatran Impien joulukonsertti, su 4.12. klo 16 Tainionkosken kirkko, johtaa Hanna Saarela ja Pirjo-Liisa Hiltula. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Lasten Kauneimmat Joululaulut ke 7.12. klo 18 Tainionkosken kirkko. Heini ja Johannes Vesterinen, lapsikuoro LIEKKI.

”Jouluyön hiljaisuus”, Hyväntekeväisyyskonsertti, pe 9.12. klo 19, Tainionkosken kirkko. Pirja Arponen (laulu ja saksofoni), Teemu Nikali (piano ja laulu). Rakkaita vanhoja joululauluja, ja uusia joululauluja (säv. Pirja Arponen). Vapaa pääsy, kolehti Etelä-Karjalan Apuringille.

”Joulutaivas tähtineen”, Viihdekuoro Saimaa Songin joulukonsertti, la 10.12. klo 18 Tainionkosken kirkko. Johtaa Anne Hurskainen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Kauneimmat Joululaulut su 11.12. klo 18, Tainionkosken kirkko. Samuli Saarela, Vuoksen Neiet.

Kauneimmat Joululaulut Imatralla 2022

Keskiviikko 7.12.

Klo 18 Lasten Kauneimmat Joululaulut, Tainionkosken kirkko. Heini ja Johannes Vesterinen, lapsikuoro LIEKKI.

Sunnuntai 11.12.

Klo 18 Kauneimmat Joululaulut, Tainionkosken kirkko, Samuli Saarela, Vuoksen Neiet, striimaus.

Maanantai 12.12.

Klo 18 Pisaran Kauneimmat Joululaulut, Pisara, Vuoksenniskantie 64, Arto Marttinen, Johannes Vesterinen.

Sunnuntai 18.12.

Klo 15 Kauneimmat JoululaulutTainionkosken kirkko, Heidi Hakulinen, Samuli Saarela. Striimaus.

Klo 18 Kauneimmat Joululaulut, Tainionkosken kirkko, Susanna Halla, Heini ja Johannes Vesterinen, Gospelkuoro Akasia, ISRK – Light Orchestra, solistina Maria Wallenius.

Tiistai 20.12.

Klo 18 Wanhan ajan Kauneimmat JoululaulutOlavinkulma, Olavinkatu 13, Johannes Vesterinen.

Keskiviikko 21.12.

Klo 18 Kauneimmat Joululaulut verkossa, YouTubessa klo 18, nauhoitus Kauneimmista Joululauluista 18.12. klo 18.

Torstai 22.12.

Klo 18 Pappilan Kauneimmat Joululaulut, Tainionkosken Pappila, Kirkkokatu 4, Heini Vesterinen, lapsia mukana laulamassa.

Perjantai 23.12.

Klo 18 Kauneimmat Joululaulut, Tainionkosken kirkko, Kaisa Kontiainen, Tarja Luumi, Kolmen Ristin kuoro.