MUSIIKKITAPAHTUMAT

MUSIIKKITAPAHTUMAT

Majakan Kauneimmat Joululaulut, to 5.12. klo 13.30, Majakka. Tarja Luumi.

Oi saapuos joulumme, oi! su 8.12. klo 15, Kolmen Ristin Kirkko. Etelä-Karjalan kirkkomusiikkipiirin kuorojen yhteinen joulukonsertti. Johannes Vesterinen, Aino Juntunen ja Marika Rantanen. Vapaa pääsy, Ohjelma 10 €.

PIENI TEKO – jouluinen hyväntekeväisyyskonsertti su 8.12. klo 18, Imatrankosken kirkko. Laulaja-näyttelijä Pirja Arponen ja pianisti Teemu Nikali. Vapaamuotoiset lahjoitukset Pelastakaa Lapset ry:lle.

J. S. Bach: Jouluoratorio, kantaatit I-III, ma 9.12. klo 19, Kolmen Ristin Kirkko, Savonlinnan tuomiokirkon lauluyhtye ja orkesteri, johtaa Reko Tammi. Saara Silvennoinen ja Tiia Jaatinen, sopraano, Minna Raassina, altto, Heikki Hattunen, tenori, Sampo-Elias Asikainen, baritoni. Yhteistyössä Savonlinnan seurakunta ja Imatran seurakunta. Käsiohjelma 20 €.

Pub Vahdin Kauneimmat joululaulut ti 10.12. klo 18, Kaisa Kontiainen, Johannes Vesterinen.

Lasten ja perheiden Kauneimmat Joululaulut, ke 11.12. klo 18, Imatrankosken kirkko, Lapsikuoro LIEKKI, alakouluikäisten soitinyhtye The FLAME, Heini ja Johannes Vesterinen. Tilaisuus on samalla Inkerin Kinkerit -sarjan neljäs osa.