MUSIIKKITAPAHTUMAT

MUSIIKKITAPAHTUMAT

Etelä-Karjalan Orkesterin talvikonsertti V la 18.1. klo 17, Imatrankosken kirkko. Boguslaw Kobierski, kapellimestari/viulu, Ninni Niemi, piano, Piotr Sobczak, sello, Keijo Marttinen, harmonikka, Santeri Kaksonen oboe. Brahms, Sibelius, Rahmaninov, Piazzolla, J.S. Bach. Vapaa pääsy, käsiohjelma 12 €. Toinen konsertti su 19.1. klo 17, Lappeen Marian kirkko, Lappeenranta.

Uudet virret -maraton joka toinen tiistai klo 18 alk. 21.1., Imatrankosken kirkko. Laulamme uusia 900-virsiä kanttori Samuli Saarelan johdolla. Muut päivät: 4.2./18.2./3.3./17.3./31.3.

Lauluja sinulle, ke 22.1. klo 12. Koskettava musiikillinen tuokio, myös yhteislauluja. Tunnelmaa luovat Tapio Jaskara ja Tarja Luumi.

Klassista & kansanmusiikkia, to 23.1. klo 18, Kolmen Ristin Kirkko, Imatran seurakunnan Soittokunta, Ismo Vänskä, kapellimestari, Olli Suni, baritonitorvi. Beethoven, Van der Roost, Curnow, Grieg, Sibelius, W.A. Mozart, Saint-Saëns. Ohjelma 10 €. Toinen konsertti Ruokolahden kirkossa pe 31.1. klo 18.

Inkerin Kinkerit, osa 5, su 26.1. klo 18, Imatrankosken kirkko. Nuoren seurakunnan veisukirja 50 vuotta! Riparilauluja vuosikymmenten varrelta. Gospelkuoro Akasia, ISRK-Light Orchestra, Heini ja Johannes Vesterinen. Inkerin iltateet alasalissa tilaisuuden jälkeen. Tervetulloo kuuntelemmaa ja haastelemmaa!