Sapuskajelppi

Sapuskajelppi

Sapuskajelppi aloittaa 1.6.2020!

Kun koronan taloudelliset haasteet alkoivat todentua, paikallinen Imatran seudun yrittäjät -yhdistys teki kaupungille ehdotuksia elvytystoimista. Yksi näistä oli ruoka-avun jakaminen. Yhteistyössä kaupungin kanssa idea jalostui niin, että 1.6. alkaen 50 euron elintarvikelahjakortteja on tarjolla niin yrittäjäperheille kuin muillekin imatralaisille, joille korona on aiheuttanut taloudellisia vaikeuksia.

Käytännössä Sapuskajelppi toimii niin, että avuntarvitsija ottaa yhteyttä Imatran seurakunnan diakoniatyöhön (yhteystiedot lopussa). Seurakunta arvioi avuntarpeen ja myöntää tarvitsijoille 50 euron Sapuskajelppi-lahjakortteja. Lahjakorteilla voi ostaa elintarvikkeita ja hygieniatuotteita, mutta ei alkoholia eikä tupakkatuotteita.

Miten hakea apua? Soita seurakunnalle (alk. 1.6.) numeroon 040 4824473. Avustuspuhelimeen vastataan maanantaisin klo 9-11 ja torstaisin klo 14-16. Yhteyttä voi ottaa myös diakonian omaan sähköpostiin: **@**. Seurakunta arvioi avuntarpeen / myöntää lahjakortin.

Yhteisö- ja yritystukijaksi haluavat voivat olla yhteydessä suoraan Imatran seudun yrittäjien puheenjohtajaan Markus Sainioon, p. 050 532 8142, **@**.