Elossa taas!
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Elossa taas!

On ollut erikoinen kevät. Etätöitä, käsien pesua, muiden väistelyä ja välttelyä. Tällä viikolla kaikki muuttui.

 

Tällä viikolla olen herännyt eloon. Kesä on alkanut ja rankka kevät väistynyt. Olen alkanut kasvattaa parvekkeella chilejä, tomaatteja, mansikkaa ja kaikkea muuta ihanaa. Sormet mullassa olen istuttanut taimia ja tutkinut erilaisten kasvien hoitoa. Mitään en osaa, mutta into ja oppimisen halu on suuri. On ihana kokeilla kaikkea uutta, saada ihan uudenlaista sisältöä arkeen.

 

Tällä viikolla pääsin myös takaisin perustyöni ääreen. Alkuviikosta sain olla päiväleirillä yhdessä eskarilaisten, isosten ja muutaman työkaverin kanssa. Ihanat kolme päivää naurua, riemua ja saippuakuplia. Juttelua ja kohtaamista. Ja nyt saan olla rippileirillä Päivärannassa. Juttelemassa elämästä ja Jeesuksesta yhdessä nuorten kanssa. Viettämässä aikaa ja miettimässä tärkeitä asioita.

 

Erilaisen kevään jälkeen tuntuu hyvältä olla taas leirillä. Olen juuri siellä, missä minun kuuluukin olla. Ihmisten kanssa, ihmisten keskellä. Vaikka emme voi halata, tehdä sisaruspiiriä tai edes kätellä toisiamme, olemme silti yhdessä. Ja se tuntuu hyvältä.

 

Vähitellen, pienin askelin paluu normaaliin arkeen on alkanut. Ainakin minun kohdallani. En tiedä kauan se kestää, mutta aion nauttia siitä niin kauan kuin voin.

Veera

nuorisotyönohjaaja ja kotipuutarhuri

Kommentit


Aloita uusi viestiketju Siirry arkistoon
Aihe / Aloittaja   Viimeisin / Viestejä