Kauneimmat Joululaulut Imatralla 2021

Kauneimmat Joululaulut Imatralla 2021

Odotamme Kauneimpien Joululaulujen toteuttamistapaa varten vielä Eksoten tiedonannon koronatilanteesta tiistaina 30.11. Tämän jälkeen tiedämme tarkemmin, millä tavalla Kauneimmat Joululaulut voidaan tänä vuonna toteuttaa. Pysy kuulolla!

Keskiviikko 1.12.

Klo 18 Lasten Kauneimmat Joululaulut, Tainionkosken kirkko, Heini ja Johannes Vesterinen.

Sunnuntai 12.12. - 3. adventtisunnuntai

Klo 14 Kauneimmat Joululaulut venäjän kielellä, Tainionkosken kirkko, kanttori Maria Kuusiniemi ja naiskuoro Taljanka Lappeenrannasta, Arto Marttinen.

12.12, в воскресенье, в 14 часов, в церкви Таиниокоски, состоится муз. мероприятие Рождественские песни. Мероприятие проводят кантор Мария Куусиниеми и женский хор Тальянка из Лаппеенранта.

Приходите петь вместе с нами!

Klo 16 Kauneimmat Joululaulut, Olavinkulma, Arto Marttinen, Tarja Luumi.

Klo 18 Kauneimmat Joululaulut, Tainionkosken kirkko, Vesa Julin, Samuli Saarela.

Tiistai 14.12.

Klo 18 Pisaran Kauneimmat Joululaulut, Pisara, Vuoksenniskantie 64, Arto Marttinen, Samuli Saarela, hartaus ja ehtoollinen.

Keskiviikko 15.12.

Klo 18 Pappilan Kauneimmat Joululaulut, Tainionkosken pappila, Kirkkokatu 4, Heini ja Johannes Vesterinen.

Sunnuntai 19.12. - 4. adventtisunnuntai

Klo 10 Kauneimmat Joululaulut -messu, Tainionkosken kirkko, Susanna Halla, Vesa Julin, Samuli Saarela, Johannes Vesterinen, Tarja Luumi, Heini Vesterinen, Ismo Vänskä. Striimaus.

Klo 16 Kauneimmat Joululaulut, Olavinkulma, Susanna Halla, Tarja Luumi.

Klo 18 Kauneimmat Joululaulut, Tainionkosken kirkko, Ville Kajan, Johannes Vesterinen, Heini Vesterinen, Gospelkuoro Akasia, soitinyhtye.

Maanantai 20.12.

Klo 18, Wanhan ajan Kauneimmat Joululaulut, Olavinkulma, Johannes ja Heini Vesterinen.

Torstai 23.12.

Klo 18 Kauneimmat Joululaulut, Tainionkosken kirkko, Piia Frosti, Johannes Vesterinen.

Sunnuntai 26.12. Tapaninpäivä

Klo 18 Kauneimmat Joululaulut, Tainionkosken kirkko, Kaisa Kontiainen, Johannes Vesterinen.

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.