MISSIO 2022

MISSIO 2022

Se löytyi -missio tavoittaa suomalaiset: Mediakampanja 19.9.-16.10.2022 - Tapahtumia seurakunnissa läpi vuoden!

Se löytyi -missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisestikin merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille. Sadat seurakunnat ja järjestöt valmistautuvat yhdessä kolmekymmentä päivää kestävään mediakampanjaan, jonka aikana järjestetään myös satoja tapahtumia ja tempauksia. Missio luo erinomaiset edellytykset henkilökohtaisiin kohtaamisiin sekä kiinnittää huomion yksinäisyydestä kärsivien lähimmäisten auttamiseen.

Seurakunnat liittyvät pitkin vuotta missioon omilla tapahtumillaan.

Missio 2022

• Evankeliumi esillä eri medioissa 19.9. – 16.10.2022. Kysymys on monimediakampanjasta, johon liittyvät televisio, radio, printtimedia, internet, sosiaalinen media (some) sekä ulkomainonta. Eri mediavälineet kertovat evankeliumin sanomaa henkilökohtaisesti.

• Tapahtumia jo kevään 2022 aikana

• Puheenaiheeksi nostetaan Jumala ja se, mitä yhteys Häneen merkitsee

• Koko Suomi tavoitetaan evankeliumilla

• Seurakunnat tulevat vahvasti esille

• Järjestetään satoja missiotapahtumia. Seurakunnat voivat järjestää tapahtumia ja tempauksia yksin tai yhdessä muiden missiossa mukana olevien kanssa.

• Se löytyi -missio antaa näkyvyytensä kautta kristityille erinomaiset puitteet kertoa omasta löydöstään sukulaisille, ystäville ja työtovereilleen. Missiossa mukana olevat toimijat tarjoavat seurakunnalle palveluja.

• Missiolle on nähty tärkeäksi määritellä diakoninen ulottuvuus, jossa evankeliumi tulee esille käytännön tekoina. Missiohanke haastaa seurakuntia ja kristittyjä kohtaamaan eri-ikäisiä yksinäisyydestä kärsiviä lähimmäisiä.

Lue lisää: missio2022.fi

Imatran seurakunnan Missio 2022 -tilaisuudet:

Torstai 7.4. klo 18 Olavinkulma: Tule mukaan ideoimaan nyyttikesti-iltoja Imatralla! Olet lämpimästi tervetullut nyyttikestien suunnitteluiltaan. Nyyttikesti-illat tehdään yhdessä. Ideointi-illassa vaikutat siihen, ketä kutsumme esim. raamattuopettajiksi ja muusikoiksi. Ideana on yhdistää raamattutunti, musiikki ja nyyttikestipöytä. Nyyttikestit on osa Mediamissio 2022 -toimintaa. Järj. Kansan Raamattuseura ja Imatran seurakunta. Tervetuloa!

Torstai 12.5. klo 18, Tainionkosken kirkko. Kansan Raamattuseura ja Susanna Julin.

Missio 2022 -rukousillat Etelä-Karjalassa keväällä 2022

Lappeenranta:

Ti 26.4. klo 18:00 Lappeenrannan kirkko, Mathias Junell, Mannerheiminkatu 1

Ti 24.5. klo 18:00 Vapaaseurakunta Pekka Tuomaala, Koulukatu 28

Muita tapahtumia:

15.-17.4. Kokoussarja: Paavo Järvinen Lappeenrannan helluntaisrk. Lappeenrannanhelluntaisrk.fi

19.4. klo 18:00 Missioilta, Vierailijana Terhi Smeds, Lauritsalan seurakuntakoti

18.-24.4 Evankeliointiviikko Lappeenrannan helluntaisrk. Lemi

11.5. klo 18.00 Rukouskävely Lappeenrannassa. Lähtö Ristikankaan siunauskappelilta (Lavolankatu 17, Lappeenranta). Parikanniemisäätiö.

16.-25.5 Evankeliointiviikko Lappeenrannan helluntaisrk. Savitaipale

1.8. klo 18.00 Toriseurat Lappeenrannan satamatorilla. Parikanniemisäätiö.

Etelä-Karjalasta mukana olevat toimijat:

• Etelä-Saimaan ev. lut. Kansanlähetys ry
  • Imatran ev. lut. seurakunta