MISSIO 2022

MISSIO 2022

Se löytyi -missio tavoittaa suomalaiset: Mediakampanja 19.9.-16.10.2022 - Tapahtumia seurakunnissa läpi vuoden!

Se löytyi -missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisestikin merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille. Sadat seurakunnat ja järjestöt valmistautuvat yhdessä kolmekymmentä päivää kestävään mediakampanjaan, jonka aikana järjestetään myös satoja tapahtumia ja tempauksia. Missio luo erinomaiset edellytykset henkilökohtaisiin kohtaamisiin sekä kiinnittää huomion yksinäisyydestä kärsivien lähimmäisten auttamiseen.

Seurakunnat liittyvät pitkin vuotta missioon omilla tapahtumillaan.

Missio 2022

• Evankeliumi esillä eri medioissa 19.9. – 16.10.2022. Kysymys on monimediakampanjasta, johon liittyvät televisio, radio, printtimedia, internet, sosiaalinen media (some) sekä ulkomainonta. Eri mediavälineet kertovat evankeliumin sanomaa henkilökohtaisesti.

• Tapahtumia jo kevään 2022 aikana

• Puheenaiheeksi nostetaan Jumala ja se, mitä yhteys Häneen merkitsee

• Koko Suomi tavoitetaan evankeliumilla

• Seurakunnat tulevat vahvasti esille

• Järjestetään satoja missiotapahtumia. Seurakunnat voivat järjestää tapahtumia ja tempauksia yksin tai yhdessä muiden missiossa mukana olevien kanssa.

• Se löytyi -missio antaa näkyvyytensä kautta kristityille erinomaiset puitteet kertoa omasta löydöstään sukulaisille, ystäville ja työtovereilleen. Missiossa mukana olevat toimijat tarjoavat seurakunnalle palveluja.

• Missiolle on nähty tärkeäksi määritellä diakoninen ulottuvuus, jossa evankeliumi tulee esille käytännön tekoina. Missiohanke haastaa seurakuntia ja kristittyjä kohtaamaan eri-ikäisiä yksinäisyydestä kärsiviä lähimmäisiä.

Lue lisää: missio2022.fi

Missio-tapahtumat Imatralla:

Katutapahtumat

Missio 2022 näkyy katutapahtumissa ja Koskenpartaan kävelykadun esiintymislavalla yhteiskristillisin voimin mm. musiikin, keskustelun ja kahvituksen merkeissä.

Se löytyi -kohtaamispaikat:

Lyhty to 13.10. klo 10-16.

Nostetaan puheenaiheeksi Jumala ja mitä yhteys Häneen merkitsee? Paikalla Susanna Julin ja Mission väkeä.

Nyyttikesti-ilta, torstai 20.10. klo 18 opetus: kouluttaja, evp. hävittäjälentäjä Olli Seppänen, musiikki Kaisa ja Timo Tuikkanen. Tainionkosken kirkko.

Imatran yhteiskristilliset Sanan ja rukouksen illat:

Ti 18.10. klo 18 Tainionkosken kirkko, Outi Kylliäinen.

Ti 29.11. klo 18 Helluntaiseurakunta, Kallenkatu 8.

Taizé-messut Tainionkosken kirkossa

Torstai 6.10. klo 18 Taizé-messu ja iltatee

Torstai 3.11. klo 18 Taizé-messu ja iltatee

Torstai 17.11. klo 18 Taizé-messu ja iltatee

Alfa alkaa ke 5.10. Helluntaiseurakunnan tiloissa, Kallenkatu 8. Pohditaan yhdessä uskoa, elämää ja sen merkitystä. Mukana Antti Nironen, Susanna Julin ja Mission väkeä.

Se löytyi -Mediamission päätapahtumat

Nuorten päätapahtuma: Se löytyi - Nuorten pizzabileet pe 30.9. klo 17 alkaen. Seuraa snäpissä: imatrannuorisrk ja löydä mukaan juhliin! Mukana ev.lut. Kansanlähetys ja Helluntaiseurakunnan väkeä.

Aikuisten päätapahtuma: Se löytyi – Missio 2022 iltajuhla 1.10. KLO 16-19 Tainionkosken kirkossa. Muutostarinoita, musiikkia, rukousta ja pystykahvit. Mukana Viestiveljet, Kaisa ja Timo Tuikkanen, Petri Melander, Outi Kylliäinen, Shiryah ja Askel-yhtye.

Lasten ja perheiden päätapahtuma: Se löytyi -Missio 2022 toiminnallinen perhetapahtuma 2.10 klo 10-14 Tainionkosken kirkossa ja pihapiirissä. Mikkelinpäivä. Ohjelmassa koko perheen messu, lounas (vapaaehtoinen maksu), askartelua, talutusratsastusta ponilla ja aasilla, legoilua Palikkapankin Ismon johdolla, ja muita kivoja sisä- ja ulkoaktiviteettejä sekä päätöskahvit herkkuineen. Mukana Susanna Julin, saarna Iida Halme, Pirjo Tiippana ja alueen Mission väkeä. Tilaisuus on maksuton.

Etelä-Karjalasta mukana olevat toimijat:

• Etelä-Saimaan ev. lut. Kansanlähetys ry
  • Imatran ev. lut. seurakunta