Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kesäkanttori

Haemme kesäkanttoria Imatran seurakuntaan ajalle 1.6. – 31.7.2024

Kesäkanttorin työtehtäviin kuuluu muusikkona toimiminen rippikouluissa, hautajaisissa, jumalanpalveluksissa, iltapäivämusiikeissa ja laitoshartauksissa. Työn painopiste on rippikoulutyössä.

Palkka määräytyy KirVESTESin mukaan, pätevyydestä riippuen.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla pe 26.4. klo 15 mennessä osoitteeseen **@**

Tervetuloa Imatran seurakunnan rautaiseen muusikkotiimiin!

Lisätietoja: Ismo Vänskä, kapellimestari, musiikin työalajohtaja +358 40 643 4419

Kesäkanttori | Oikotie Työpaikat

Tiedote 16.1.2024

Imatran seurakunnan kirkkoherran rekrytoinnin aikataulua keväälle 2024

Toinen hakuaika Imatran seurakunnan kirkkoherran virkaan päättyi maanantaina 15.1. Päteviä hakijoita on neljä henkilöä: Johanna Björkholm-Kallio, Susanna Halla, Pirkko Hänninen ja Johannes Tikka.

Imatran seurakunnan kirkkoherran viran hakijoista tehdään Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin kokouksessa maaliskuussa kelpoisuuspäätökset. Todennäköinen kokouspäivä asian käsittelyyn on 26.3.

Tämän jälkeen rekrytointi siirtyy edistettäväksi Imatran seurakunnalle.

Imatran seurakunnan kirkkovaltuusto kokoontuu 29.5. Alustavan aikataulun mukaan kirkkovaltuusto äänestää tulevasta kirkkoherrasta tässä kokouksessa. Valinnan jälkeen rekrytointiprosessissa astuu voimaan valitusaika, joka on noin kuukauden mittainen.

Nykyisen vt. kirkkoherran, rovasti Arto Marttisen viranhoitomääräystä jatketaan maaliskuun alusta lähtien.

Tiedote 15.1.2024

Viisi hakijaa Imatran seurakunnan kirkkoherran virkaan

Toinen hakuaika avoinna olevaan Imatran seurakunnan kirkkoherran virkaan päättyi tänään maanantaina 15.1. klo 15.

Päteviä hakijoita on neljä henkilöä: Johanna Björkholm-Kallio, Susanna Halla, Pirkko Hänninen, Johannes Tikka.

Yksi hakijoista ei täytä viran edellyttämiä pätevyysvaatimuksia.

Kirkkoneuvoston valitsema työryhmä haastattelee seuraavaksi hakijat (aikataulu tarkentuu).

Imatran seurakunnan kirkkoherra valitaan kirkkovaltuuston toimittamalla välillisellä vaalitavalla.

Tiedote 17.11.2023 klo 16

Imatran seurakunnan kirkkoherran virka avataan uudelleen haettavaksi

Hakuaika avoinna olevaan Imatran seurakunnan kirkkoherran virkaan päättyi tänään perjantaina 17.11. klo 15.

Päteviä hakijoita oli 1 kpl: Pirkko Hänninen.

Toinen hakijoista ei täytä viran edellyttämiä pätevyysvaatimuksia.

Koska päteviä hakijoita oli vain yksi, Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli avaa viran uudelleen haettavaksi.

Tuomiokapituli päättää tästä kokouksessaan 13.12. Tämän jälkeen viran hakuaikaa on neljä viikkoa.

Uuden hakukierroksen rekrytointi-ilmoitus julkaistaan 13.12. jälkeen.