Kolme hyvää vinkkiä/ Sanna 23.6.2022
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kolme hyvää vinkkiä/ Sanna 23.6.2022

 

”Kolme hyvää vinkkiä rentouttavaan lomaan.” ”Näillä vinkeillä palaat virkeänä töihin loman jälkeen.” ”Näin valmistaudut loman viettoon.” Näinä päivinä naistenlehdet ja nettiartikkelit ovat pullollaan vinkkejä lomaansa aloittaville. Ja kaikille muillekin. Lieneekö joku tämän ajan ilmiö, että vinkkejä löytyy ihan kaikkeen. Ja asiantuntijat on valjastettu niitä kirjoittamaan.

Toiset vinkeistä ovat ihan hyödyllisiä. Varmasti käytännön vinkit ovat juuri niitä. Toisia lukiessa herää taas kysymys, emmekö me ihmiset osaa ajatella itse, mikä meille on parasta, kun kaikkeen löytyy ohje. Entä emmekö voisi kokeilla ensin itse ja sitten etsiä vastausta ohjeista.

Jos joku vinkki meille pitäisi antaa, niin se, että kuuntele itseäsi. Kuulostele, mitä sinä juuri nyt kaipaat ja tarvitset ja lähde sitä kohti. Keinot kyllä löytyvät, kun on suunta.

Ehkä tänä kesänä kaipuusi voi olla tekemättä mitään tarpeellista tai päinvastoin, ehkä haluat saada kotitöiden to do -listan yliviivattua. Mitä se sitten onkaan, kuuntele kaipuutasi. Ja vaikka sen toteuttamiseen ei olisi kuin hetki, niin käytä se. Tee sitä, mikä tekee sinulle hyvää.

Itse ajattelin ihan vaan hengitellä.

”Hengitä, hengitä

Kaikki on hyvin tänään

Vaikka joskus mielessä ois mörköjä

Hengitä, hengitä

Nautitaan näistä hetkistä

Kaikki on hyvin tänään

Kaikki on hyvin tänään.”

  • Mikko Harju

 

Sanna Kiiveri-Kihlanki, perheneuvoja ja sairaalapappi

Kommentit


Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia.
Viestin otsikko:


Nimi tai nimimerkki:


Roskaesto, jätä tyhjäksi:


Viestisi: