Lasten ja aikuisten eroryhmä 2023

Lasten ja aikuisten eroryhmä 2023

Ohjattu vertaisryhmä erotilanteessa oleville perheille - Imatran perheasiain neuvottelukeskus järjestää vuoden 2023 alussa eroryhmän, joka on tarkoitettu avio-/avoerotilanteessa oleville henkilöille ja perheille. Ryhmään voi osallistua, jos eroasia on selvä, esim. harkinta-aika on päättynyt ja ero astunut voimaan.

Aikuisten ryhmän rinnalla alkaa yhtä aikaa kokoontuva lasten ryhmä (tai ryhmät). Lasten ryhmä on tarkoitettu lapsille, joiden isä tai äiti osallistuu aikuisten ryhmään. Molemmissa ryhmissä käydään läpi eron tuomia ajatuksia, kokemuksia ja tunteita.

Ryhmä aloitetaan leiripäivällä lauantaina 28.1.2023 klo 10-15 Tainionkosken pappilassa (Kirkkokatu 4). Kokoontumiset tiistaisin klo 17-19 Tainionkosken 31.1. alkaen. Kokoontumisia on kevään aikana 10 kertaa.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen p. 040 832 1656 / Anne Rita-Kärkkäinen tai **@**. Järj. Imatran perheasiain neuvottelukeskus (Perheneuvonta), Imatran seurakunnan erityisnuorisotyö, Vuoksenlaakson vammais- ja perhetyö ry.

Tervetuloa!