Lasten ja aikuisten eroryhmä 2023

Lasten ja aikuisten eroryhmä 2023

Imatran seurakunnan perheasiain neuvottelukeskus järjestää vuoden 2023 alusta lasten ja aikuisten eroryhmiä. Ryhmät ovat tarkoitettu avio-/ avoerotilanteessa oleville henkilöille ja perheille. Ryhmään voi osallistua, jos eroasia on selvä, esim. harkinta-aika ja ero on astunut voimaan. Aikuisten ryhmän rinnalla alkaa lasten ryhmä tai ryhmiä. Lastenryhmät on tarkoitettu lapsille, joiden isä tai äiti osallistuu aikuisen ryhmään. Tavoitteena on ymmärryksen lisääminen ja uusien näkökulmien löytäminen omaan tilanteeseen. Molemmissa ryhmissä käydään myös läpi eron tuomia ajatuksia, kokemuksia ja tunteita. Yhteistyössä Imatran seurakunnan perheneuvonta + erityisnuorisotyö + Vuoksenlaakson vammais- ja perhetyö ry. Maksuton.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: **@** tai p. 040 832 1656.