Ehdokaslistojen esittelyt

Ehdokaslistojen esittelyt

Ehdokaslistan nimi: Myö yhes

Yhteyshenkilö: Raisa Pöntinen, p. 050 326 3961, **@**.

Ohjelma:

- Olet uskottu, toivottu, rakastettu. Tämä on seurakuntavaalien virallinen slogan, johon olemme sitoutuneet. Meille se tarkoittaa, että kaikki ihmiset voivat tulla seurakuntaan sellaisena kuin ovat.

- Imatran seurakunta rinnalla elämässä. Pidetään huolta seurakuntalaisista ja seurakunnan työntekijöistä. Pidetään talous kunnossa, jotta on tekijöitä ja tiloja seurakuntatyöhön.

- Hautausmaat hoidetuiksi. Tämä on konkreettinen ja yksittäinen tavoite, jonka eteen tästä ryhmästä valitut luottamushenkilöt aktiivisesti toimivat.

Facebook, Kotisivu

Ehdokaslistan nimi: Tulkaa kaikki - Kirkon uudistajat

Yhteyshenkilö: Kauko Mäkinen, p. 040 532 1352, **@**

Ohjelma:

- Yhdenvertaisuudelle kyllä, avioliitto kaikille. Imatran seurakuntaan on perustettava tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunta. Samaa sukupuolta oleville pareille on saatava mahdollisuus kirkolliseen vihkimiseen myös Imatran seurakunnassa.

- Kirkon jäsenet vaikuttajiksi. Seurakunnan jäsenille on taattava suora yhteys päättäjiin. Luottamushenkilöiden yhteystiedot on laitettava verkkosivulle.

- Varjelemme luomakuntaa, jaamme omastamme. Imatran seurakunnalle on saatava ympäristödiplomi. Muovien kierrätys kuntoon, ruokahävikkiä ja energian kulutusta on vähennettävä kaikin keinoin.

- Luottamusta ja sovintoa kirkkoon. Kunnioittavan keskustelun periaatteet on tuotava käytäntöön. Kaikille näkemyksille ja niiden esittämiselle on oltava turvallinen tila Imatran seurakunnassa. Uskonnolliseen vihapuheeseen on puututtava heti.

Facebook, Kotisivu