Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset

JUMALANPALVELUKSET

Koronatilanteen kiihtymisvaiheesta johtuen jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä ainoastaan striimeinä. Kirkkosali jää jumalanpalveluksissa tyhjäksi.

Sunnuntai 6.12. – 2. adventtisunnuntai, Itsenäisyyspäivä

Klo 10 Sanajumalanpalvelus Tainionkosken kirkossa (ei yleisöä kirkkosalissa), liturgi Heidi Hakulinen, saarna Osmo Kontinen, kanttorit Heini ja Johannes Vesterinen, virret: 584, 577:1-3, 577:8-9, 382:6-7.

Jumalanpalvelus lähetetään suorana lähetyksenä ”Imatran seurakunta NetKirkko”-YouTube-kanavalla: www.youtube.com/imatranseurakuntaNetKirkko ja Facebookissa livenä: www.facebook.com/imatranseurakunta/

Kunniakäynnit sankarihaudoilla toteutetaan hiljaisesti iltapäivään mennessä. Päätilaisuus Tainionkoskelta videoidaan ja se on nähtävillä imatra.fi –sivuilla.

Seuraa Facebook-sivultamme myös ”Papin hetki”-sarjaa. Papit julkaisevat uutta sisältöä keskiviikkoisin klo 15. Tule katsomaan!

Sunday 6th December – 2nd Advent Sunday, Independence Day

Due to the corona virus situation the Worship Service will only be streamed online. The church will stay empty during the service.

10:00 Worship Service, Tainionkoski Church (no audience in the church), liturgist Heidi Hakulinen, preacher Osmo Kontinen, cantors Heini and Johannes Vesterinen, hymns: 584, 577:1-3, 577:8-9, 382:6-7.

Texts: Psa 80:15-20; Isa 44:6-8, Jam 5:7-11, Luk 17:20-24.

Live streaming:

www.youtube.com/imatranseurakuntaNetKirkko and Facebook live: www.facebook.com/imatranseurakunta/

The honor visits to war graves will be held silently. Live streaming on imatra.fi in the afternoon.