Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset

Hiljaisen viikon iltakirkot klo 18:

• ke 17.4. Tainionkosken kirkko, Vesa Julin, Samuli Saarela, av. Susanna Sorvali.

Kiirastorstai 18.4. messu klo 18:

• Tainionkosken kirkossa, Piia Frosti, Sanna Kiiveri-Kihlanki, Johannes Vesterinen, av. Tuula Rahkonen, Esa Hirvonen, laulu Juha Räisänen.

• Imatrankosken kirkossa, Ville Kajan, Miia Joronen, Samuli Saarela, av. Helka Vesikko, Liisa Töllinen, Kirkkokuoro.

• Kolmen Ristin Kirkossa, Timo Kälviäinen, Susanna Halla, Tarja Luumi, tekstit Yrjö Kuiri, Kolmen Ristin kuoro.

Pitkäperjantai 19.4.

• Tainionkosken kirkossa klo 10 sanajumalanpalvelus, radiojumalanpalvelus, Sanna Kiiveri-Kihlanki, Johannes Vesterinen, tekstit Heikki Laine, lauluyhtye Sonus Borealis.

• Imatrankosken kirkossa klo 15 Jeesuksen kuolinhetken rukoushetki, Piia Frosti, Ville Kajan, Samuli Saarela.

Pääsiäisen messut:

La 20.4. klo 23 Pääsiäisyön messu Imatrankosken kirkossa, Susanna Halla, Ville Kajan, Johannes Vesterinen, av. Helka Vesikko, Gospelkuoro Akasia.

Su 21.4. klo 10 messu Tainionkosken kirkossa, Vesa Julin, Tarja Luumi, av. Timo Kälviäinen, Ritva Pohjola, esirukous Pekka Loimas, Kolmen Ristin kuoro. Virret: 942:3-4, 126, 91, 96, 105, 99. Saarnan aikana pyhäkoulu.

Ma 22.4. klo 10 messu Kolmen Ristin Kirkossa, Arto Marttinen, Miia Joronen, Samuli Saarela, av. Tuula Rahkonen.

Kirkkokyydin voi tilata p. 0200 16464, Imatran taksi. Maksu 3 e/hlö/matka yhteen suuntaan. Tilaus tuntia ennen jumalanpalvelusta.