Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset

Osa jumalanpalveluksista myös striimataan eli niitä voi seurata myös verkossa:

YouTube-kanavalla ja Facebookissa.

Sunnuntai 4.12.–2. adventtisunnuntai

Klo 10 Messu, Tainionkosken kirkko. Herättäjä-Yhdistyksen kirkkopyhä. Liturgi Susanna Julin, saarna Urpo Karjalainen, kanttori Johannes Vesterinen, suntio Paula Virtanen. Virret:. Poikkeuksellisesti ei striimausta. Messun jälkeen Herättäjä-Yhdistyksen kirkkokahvit ja siioninvirsiseurat kirkon takasalissa, mukana Urpo Karjalainen ja Susanna Julin.

Klo 10 Perhemessu, Olavinkulma, Ville Kajan, Aino Laine, varhaiskasvatuksen väkeä, Heini Vesterinen, lapsia laulamassa. Voit osallistua messuun myös verkossa: YouTube-kanavalla ja Facebookissa. Kirkkokahvit.

Tiistai 6.12. - Itsenäisyyspäivä

Klo 10 Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus, Tainionkosken kirkko. Liturgi Heidi Hakulinen, saarna Mari Parkkinen, avustaja Ritva Pohjola, musiikki: Samuli Saarela, Ismo Vänskä, suntio Paula Virtanen. Voit osallistua messuun myös verkossa: YouTube-kanavalla ja Facebookissa.

Klo 11.30 Kunniakäynnit kolmella sankarihaudalla. Vuoksenniska: Arto Marttinen, Heini Vesterinen, puhe Antero Lattu. Imatrankoski: Heidi Hakulinen, Ismo Vänskä. Tainionkoski: Mari Parkkinen, Samuli Saarela.

****

Viittomakielinen joulukirkko su 11.12. klo 14, Tainionkosken kirkko. Tilaisuus on tarkoitettu Imatran ja Lappeenrannan seudun kuuroille ja huonokuuloisille sekä heidän perheilleen ja läheisilleen. Mukana kuurojen pappi Seppo Laukkanen, diakonit Maija Pakarinen ja Tuija Kokki. Joulukirkon jälkeen puurotarjoilu, jonka vuoksi ilmoittautuminen viim. 1.12. Maijalle **@**, tai 040 522 0706.

Kirkkokyydin voi tilata p. 0200 16464, Imatran taksi. Maksu 3 €/hlö/matka yhteen suuntaan. Tilaus tuntia ennen jumalanpalvelusta.

***

Seuraa Facebook-sivultamme myös ”Papin hetki”-sarjaa. Papit julkaisevat uutta sisältöä keskiviikkoisin klo 17.

Sunday 4th December–2. Advent Sunday

10:00 Sunday Mass, Tainionkoski Church. Church Sunday of "Herättäjä-Yhdistys". Officiant Susanna Julin, preacher Urpo Karjalainen, cantor Johannes Vesterinen, sacristan Paula Virtanen. Hymns. Exceptionally no live stream. After the Mass: Coffee and gathering with "Siionin virret" hymns in the church hall chamber.

Texts: Psa 80:15-20; Isa 35:3-6, Heb 10:35-39, Luk 12:35-40.

10:00 Family Mass, Olavinkulma, Ville Kajan, Aino Laine, early childhood education staff, Heini Vesterinen, children singing. Also live stream: YouTube and Facebook. Coffee and gathering after the Service.

Tuesday 6th December - Independence Day

10:00 Independence Day Service, Tainionkoski Church. Officiant Heidi Hakulinen, preacher Mari Parkkinen, assistant Ritva Pohjola, music: Samuli Saarela, Ismo Vänskä, sacristan Paula Virtanen. Also live stream: YouTube and Facebook.

11.30 Honorary Visits to three war graves in Imatra. Vuoksenniska: Arto Marttinen, Heini Vesterinen, speech Antero Lattu. Imatrankoski: Heidi Hakulinen, Ismo Vänskä. Tainionkoski: Mari Parkkinen, Samuli Saarela.

Church taxi: You can order a taxi for participating the service, tel 0200 16464, (Imatran taksi). Fee: 3 €/person/one way. Orders one hour before the service.

***

Follow also The "Papin hetki" series in Facebook. New content every Wednesday 5 pm!