Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset

Osa jumalanpalveluksista myös striimataan eli niitä voi seurata myös verkossa:

YouTube-kanavalla ja Facebookissa.

Soppa ja messu jatkuu taas syyskuussa.

Sunnuntai 3.7.

Klo 10 Konfirmaatiomessu (Rippikoulu 3), Tainionkosken kirkko. Liturgi ja saarna Ville Kajan, kanttori Johannes Vesterinen, avustajina Eetu Tarkiainen, Kaisu Raikaslehto ja isoset, suntio Mia Virolainen. Virret: 571:1-4, konfirmaatiokappale ”Laulu ihmisille”, 517, 931. Voit osallistua myös verkossa: YouTube-kanavalla ja Facebookissa.

Klo 14 Konfirmaatiomessu (Rippikoulu 4), Tainionkosken kirkko. Liturgi ja saarna Piia Frosti-Vänskä, avustajina kesäteologi Erika Mutikainen, Eetu Oravuo, Ismo Vänskä,  kanttori Johannes Vesterinen, suntio Mia Virolainen. Virret: 571:1-3, 517, 135. Voit osallistua myös verkossa: YouTube-kanavalla ja Facebookissa.

Kirkkokyydin voi tilata p. 0200 16464, Imatran taksi. Maksu 3 €/hlö/matka yhteen suuntaan. Tilaus tuntia ennen jumalanpalvelusta.

***

Seuraa Facebook-sivultamme myös ”Papin hetki”-sarjaa. Papit julkaisevat uutta sisältöä keskiviikkoisin klo 17.

***

Soup and Mass will continue in September.

Sunday 3rd July

10:00 Confirmation Mass (Group 3) , Tainionkoski Church. Officiant and preacher Ville Kajan, cantor Johannes Vesterinen, assistants Eetu Tarkiainen and Kaisu Raikaslehto, sacristan Mia Virolainen. Hymns: 571:1-4, 517, 931. Also live stream: YouTube and Facebook.

14:00 Confirmation Mass (Group 4) , Tainionkoski Church. Officiant and preacher Piia Frosti-Vänskä, assistants theology student Erika Mutikainen, Eetu Oravuo, Ismo Vänskä, cantor Johannes Vesterinen, sacristan Mia Virolainen. Hymns: 571:1-3, 517, 135.  Also live stream: YouTube and Facebook.

Church taxi: You can order a taxi for participating the service, tel 0200 16464, (Imatran taksi). Fee: 3 €/person/one way. Orders one hour before the service.

***

Follow also The "Papin hetki" series in Facebook. New content every Wednesday 5 pm!