Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset

JUMALANPALVELUKSET

Koronavirustilanteesta johtuen jumalanpalvelukset lähetetään suorana lähetyksenä netissä (ei yleisöä kirkkosalissa):

YouTube kanavalla:

www.youtube.com/imatranseurakuntaNetKirkko

ja Facebookissa:

www.facebook.com/imatranseurakunta

Sunnuntai 7.3.

Klo 10 Striimattu messu Tainionkosken kirkosta. Liturgi Susanna Halla, keskustelusaarna Kaisa Kontiainen ja Liisa Töllinen, kanttori Samuli Saarela, suntio Veli Hyypöläinen. Virret: 923, 438, 316, 211. Seurakuntalaiset voivat saapua kirkkoon ehtoolliselle messustriimin jälkeen, n. klo 11.20-12.20 (HUOM! max. neljä seurakuntalaista kerrallaan kirkkosalissa). Jos olet estynyt esim. liikuntarajoitteisuuden vuoksi saapumasta ehtoolliselle kirkkoon, voit tilata kirkkoherranvirastosta ajan kotona toimitettavalle yksityisehtoolliselle, p. 044 400 4210. Papit ja diakonit tekevät tällä hetkellä kotikäyntejä vain yksityisehtoollisen antamista varten. Vierailuja ei tehdä koteihin, joissa on flunssaoireita.

Seuraa Facebook-sivultamme myös ”Papin hetki”-sarjaa. Papit julkaisevat uutta sisältöä keskiviikkoisin klo 17. Tule katsomaan!

***

Due to the corona virus situation the Worship Services will only be streamed online. The church will stay empty during the service.

Live streaming:

www.youtube.com/imatranseurakuntaNetKirkko and Facebook live: www.facebook.com/imatranseurakunta/

Sunday 3rd March

10:00 Live stream Worship Service from Tainionkoski Church. Officiant Susanna Halla, preachers Kaisa Kontiainen and Liisa Töllinen, cantor Samuli Saarela, sacristan Veli Hyypöläinen. Hymns: 923, 438, 316, 211. The parish members are welcome to participate The Holy Communion in the church after the live stream, approx 11:20-12.20 (NOTICE! max four people in the church, changes to this are possible). If you have a disability that hinders you from participating at the location, you can order a private Holy Communion from the administrative office of the parish, tel. 044 400 4210. Priests and deacons perform home visits at the moment only for the purpose of Holy Communion. Visits are not made to homes with flu symptoms.

Texts: Psa 25:11-20, Jer 7:23-26, 1 Joh: 5:18-20; Joh 8: 46-59.

Follow also The "Papin hetki" series in Facebook. New content every Wednesday 5 pm!