Miksi rukoilla?
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Miksi rukoilla?

Uskoontuloni myötä aloin rukoilla päivittäin, että elämässäni tapahtuisi Hänen tahtonsa. Se on kerrassaan mahtava rukous, joka rauhoittaa ja ohjaa oikeaan suuntaan.

Rukoillessa tunnen vahvan yhteyden Jumalaan. Miulla on olo, että olen turvassa. Jeremian kirjassa (31:9) kerrotaan, että “Minä johdatan teitä, kun te kuljette rukoillen”.

Rukous viitoittaa tietäni kahdella tavalla. Voin elää elämääni levollisesti luottaen siihen, että eteeni tulevat asiat ovat miulle tarkoitettuja. Voin ottaa elämän vastaan avoimin mielin, pelkäämättä.

Haasteiden keskellä rukoilen erityisen paljon. Monta kertaa olen tuntenut tiukassa paikassa suurta siunausta ja kirkkautta tai rakkauden lämpöä. Kun pysyn Jumalan miulle tarkoittamalla tiellä, Hän antaa miulle voimaa mennä eteenpäin silloinkin, kun se vaatii lujuutta ja rohkeutta.

Aina ei ole helppoa olla rohkea. Asioiden muuttaminen oikeudenmukaisemmiksi ja tasa-arvoisemmiksi herättää välillä kovaakin vastustusta. Sellaisina hetkinä, kun olen epävarma, pyydän Häneltä apua. Joosuan kirjassa (1:9) sanotaan: “Ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu. Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi.”

Tällaisina aikoina, kun moni asia meinaa väkisinkin pelottaa ja huolettaa, voimme jättää elämämme Herran haltuun. Hän pitää meistä huolen.

TItta Myllärinen

46-vuotias kalastuksesta ja mökkeilystä nauttiva erityisluokanopettaja, jolla on kaksi lasta, puoliso ja koiria

Kommentit


Aloita uusi viestiketju Siirry arkistoon
Aihe / Aloittaja   Viimeisin / Viestejä