Tapahtumat

Tapahtumat

Yleisöluento: Maallikkodefibrillaattori ja hoitoon hakeutuminen to 24.10. klo 16, Olavinkulma, Olavinsali. Akuutin tulosyksikön palvelupäällikkö Jan-Erik Palviainen, Eksote. Yhteistyössä Etelä-Karjalan Muistiluoksi, Kaakkois-Suomen sydänpiiri ja Imatran srk.

YK-päivän rauhanilta to 24.10. klo 18 Olavinkulma, Osmo Kontinen. Mukana Imatran seurakunta, Imatran rauhanpuolustajat, IAP, Vasemmistoliitto, Imatran työnhakijat, Imatran Unicef ja Imatran eläkeläiset. Ohjelmassa musiikkia ja puheita. Kahvitus klo 17.30. Lopuksi sytytetään Inkerinaukiolla kynttilät rauhan ja aseistariisumisen puolesta.

Sananhoidossa-seurat to 24.10. klo 18, Vuoksenniskan rukoushuone, Lakasentie 5, Mailis Janatuinen (video-opetus). (Sley)

Imatran yhteiskristillinen Sanan ja rukouksen ilta ti 29.10. klo 18. Helluntaiseurakunnassa, Kallenkatu 8. Opetus: Vesa Julin. Tilaisuudessa musiikkia, raamattuopetusta ja rukousta. Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun.

Villasukkamessu pe 1.11. klo 19 Olavinkulmassa. Keräämme kolehtina ehjiä ja puhtaita villasukkia sekä villalankoja. Villasukat ja langat (sukkien neulomiseen) välitetään niitä tarvitseville diakoniatyön kautta. Imatran seurakunnan nuorisotyö.

Tarinaa Parina -ilta ti 5.11. klo 18, Olavinkulma. Älä piilottele rakkautta - näytä se. Perheneuvoja, pari- ja perheterapeutti Tarja Miikki ja rockmuusikko Jaakko Miikki: ”Meidän parisuhteemme tarina”. Ilta täynnä musiikkia – laulut johdattavat parisuhteen vaiheiden läpi. Erilainen parisuhdeilta: Kahden hengen pöydät, kynttilävalaistus ja iltapalaa. Yleisö saa rentoutua! Ilm. ruokavalioineen 31.10. menn. p. 040 137 9553 tai **@** Vap.ehtoinen iltapalamaksu srk:n perheneuvonnan hyväksi.

70-vuotiaiden juhlakahvit ke 13.11. klo 13-15, Päivärannan kurssikeskus. Imatran seurakunta tarjoaa täytekakkukahvit tänä vuonna 70v täyttäville seurakuntalaisille. Mukana Susanna Halla ja Johannes Vesterinen. Ilm. kakkukahveille ja juhlaan viim. 11.11.2019 puh. 044 400 4231 / Päiväranta, keittiö.

Hiljentymispäivä Päivärannassa su 17.11. klo 9-16.30. “Luonto ja runo – hengellisyyden lähdevesiä”. Vierailijana ekoteologi, pappi Pauliina Kainulainen. Mukana myös Piia Frosti ja Naisia kaivolla- työryhmän naisia. Päivän hinta 15€, sis. ruokailut ja ohjelma. Ilmoittautumiset ma 11.11. mennessä kirkkoherranvirastoon p. 044 400 4210.