Tapahtumat

Tapahtumat

Aikuisten jouluaskarteluilta ke 7.12. klo 17–19, Olavinkulma, Olavinkatu 13. Lisätiedot ja ilm. ke 30.11. mennessä, Sanna Parvinen p. 040 482 4470, **@**.

Seurakunnan vapaaehtoisten joulujuhla Päivärannassa ma 5.12. klo 13. Jouluruoka ja kahvit, jouluista ohjelmaa. Vieraana Imatran Inkeri Tarja Valokorpi. Kolmisointu-yhtye esiintyy. Mukana seurakunnan tuttua väkeä. llm. kirkkoherranvirastoon ma 28.11. mennessä p. 044 400 4210 tai **@**. Kerro ilmoittautuessa missä vapaaehtoistyössä olet mukana sekä mahdolliset ruokarajoitteet.

Seurakunnan joulumyyjäiset la 3.12. klo 10–13 Olavinkulmassa, Olavinkatu 13. Kahviossa diakoniatyön puuropuffetti ja torttukahvit. Puuro 4 €, torttukahvit 2 €. Olavinsalissa lähetystyön, Naisten Pankin ja diakoniatyön myyntipöydillä leivonnaisia, käsitöitä ja joulukortteja. Naisten Pankin ja Yhteisvastuun hyväksi myynnissä arpoja, 2 €/kpl.

Nyyttikesti-ilta ”Kohti joulun valoa” la 3.12. klo 16, Tainionkosken kirkko. Musiikkia, sanaa, rukousta. Musiikkievankelistat Kaisa ja Timo Tuikkanen. Mukana Outi Kylliäinen, Aino Laine, vapaaehtoisten tiimi. Nyyttikesteille voi tuoda suolaista tai makeaa, lämpimästi tervetuloa myös ilman tuomisia, sinua odotetaan! Kansan Raamattuseura, Imatran seurakunta.

Viittomakielinen joulukirkko su 11.12. klo 14, Tainionkosken kirkko. Tilaisuus on tarkoitettu Imatran ja Lappeenrannan seudun kuuroille ja huonokuuloisille sekä heidän perheilleen ja läheisilleen. Mukana kuurojen pappi Seppo Laukkanen, diakonit Maija Pakarinen ja Tuija Kokki. Joulukirkon jälkeen puurotarjoilu, jonka vuoksi ilmoittautuminen viim. 1.12. Maijalle **@**, tai 040 522 0706.

Jouluinen ulkoilmatilaisuus su 11.12. klo 14, Melulantie 12 (Niskalampi). Kauneimmat Joululaulut, eläinten joulurauhan julistus ja joulupukin vierailu. Susanna Julin, Samuli Saarela.

Kehitysvammaisten puurojuhla Tainionkosken kirkossa keskiviikkona 14.12. Puurot ja kahvit klo 17. Jouluista ohjelmaa klo 18. Mukana Imatran Seudun kehitysvammaisten tuki ry, Hurja Joukko sekä seurakunnalta Tero-pappi ja Liisa. Ilmoittautumiset ma 5.12 mennessä **@** tai puh 040 755 0507.

Joulua yksin viettävien aattoateria la 24.12. klo 11.45–14 Olavinkulman Olavinsalissa, Olavinkatu 13. Aattoateria alkaa joulurauhan kuuntelulla ja jouluhartaudella. Ateria tarjoillaan pöytiin. Mukana Susanna Halla, Outi Pasanen, Johannes Vesterinen ja vapaaehtoisia. Ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille järjestetään taksikyyti. Ilmoittaudu jouluaterialle torstaihin 15.12. mennessä Outi Pasaselle p. 040 669 4832 tai **@**. Myös taksikyydin tarvitsijoiden tulee ilmoittautua Outille 15.12. mennessä. Tule aattoateriaan mukaan vapaaehtoiseksi! Työnkuvasi muotoutuu vahvuuksiesi mukaan. Tarjolla on mm. keittiötyötä, tarjoilua, tiskausta, siivousta ja juttelua asiakkaiden kanssa. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Outille viimeistään maanantaina 12.12. mennessä (yhteystiedot tekstissä aiemmin). Tervetuloa!

Ohjattu vertaisryhmä erotilanteessa oleville perheille - Imatran perheasiain neuvottelukeskus järjestää vuoden 2023 alussa eroryhmän, joka on tarkoitettu avio-/avoerotilanteessa oleville henkilöille ja perheille. Ryhmään voi osallistua, jos eroasia on selvä, esim. harkinta-aika on päättynyt ja ero astunut voimaan. Aikuisten ryhmän rinnalla alkaa yhtä aikaa kokoontuva lasten ryhmä (tai ryhmät). Lastenryhmä on tarkoitettu lapsille, joiden isä tai äiti osallistuu aikuisten ryhmään. Molemmissa ryhmissä käydään läpi eron tuomia ajatuksia, kokemuksia ja tunteita. Ryhmä aloitetaan leiripäivällä lauantaina 28.1.2023 klo 10–15 Tainionkosken pappilassa (Kirkkokatu 4). Kokoontumiset tiistaisin klo 17–19 Tainionkosken pappilassa 31.1. alkaen. Kokoontumisia on kevään aikana 10 kertaa. Tied. ja ilm. p. 040 832 1656 / Anne Rita-Kärkkäinen tai **@**. Järj. Imatran perheasiain neuvottelukeskus (Perheneuvonta), Imatran seurakunnan erityisnuorisotyö, Vuoksenlaakson vammais- ja perhetyö ry.

Imatran ja Taipaleen seurakuntien yhteinen ruskaretki Lappiin Saariselälle 9.-16.9.2023.  Majoitus Tievatuvalla. Viikon aikana mm. teemme eripituisia retkiä maastoon, nautimme Lapin luonnosta ja hiljennymme hartaushetkissä. Hinta 785 € 2hh tai 715 € 3hh, jossa ei omaa wc:tä. Sis. linja-autokuljetus, Lapin täysihoito (aamiainen, retkieväät, päivällinen, sauna joka ilta) ja ohjelma. Vetäjinä Imatralta diakoni Maija Pakarinen ja Taipaleelta kirkkoherra Lea Karhinen sekä Maija-Liisa Kuronen. Kuljetus Toimi Vento Ky, kuljettajina Janne Gröhn ja Kari Lainesalo. Ilm. ja tied. **@** tai 040 522 0706. Maijalta saat linkin netissä täytettävään ilmoittautumislomakkeeseen. Tervetuloa!

Ota haltuun some-kanavamme:

Imatran seurakunta - Netkirkko