Koko kevään ohjelman löydät täältä.

Lauletaan yhdessä torstaisin klo 18 (parilliset viikot), Olavinkulman kahvio.  Samuli Saarela. Naisten Pankin kahvitus ennen tilaisuuden alkua seuraavina päivinä: 25.1., 22.2., 21.3., 18.4. ja 16.5.

Toivevirsiä Tainionkosken kirkossa keskiviikkoisin klo 15 (parittomat viikot), Samuli Saarela. Toivevirsiä ke 28.2. klo 15, Tainionkosken kirkko, Johannes Vesterinen.

Iltamusiikki su 3.3. klo 18, Tainionkosken kirkko (konsertti pidetään eteisaulassa). Lauluyhtye Sonus Borealis; Johannes Vesterinen, urkupositiivi. Bach, Buxtehude. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Seurakuntailta: "Afrikan monet kasvot" ke 6.3. klo 18, Olavinkulma. Iltatee kahviossa klo 17.30, klo 18 Olavinsalissa vieraana FM Sirkku-Maria Tommola: ”Kokemuksia lähetystyöstä Ugandassa ja Namibiassa”. Iltahartaus, rovasti Markku Tommola. Järj: Naisia kaivolla -työryhmä. Mukana kappalainen P. Frosti-Vänskä.

Lappeenrannan kanttorikuoron konsertti: ”Koska valaissee kointähtönen” pe 8.3. klo 18, Tainionkosken kirkko, musiikin johto: Toni Pussinen, Pinja Hasu, piano. Vapaa pääsy.

Talvisodan päättymisen muistotilaisuus ke 13.3. klo 18, Tainionkosken kirkko. Rajasotilaskoti ry Imatran osaston munkkikahvit alk. klo 17 (3€/henkilö, käteismaksu). Ohjelmassa musiikkia Vuoksen Mieslaulajat, joht. Samuli Saarela, trumpetti-iltasoitto Ismo Vänskä, Kaakkois-Suomen Rajavartioston komentaja Mika Rytkönen, lausuntaa Aki Honkatukia, laulua Ville Kuusisto. Iltahartauden pitää pastori Aino Laine. Tilaisuus on avoin yleisölle ja maksuton.  Voit osallistua tilaisuuteen myös verkossa. Lämpimästi tervetuloa! Imatran seurakunta ja Sotien 1939-1945 Imatran perinnetoimikunta.

Ave Maria! - Marianpäivän konsertti su 17.3. klo 18, Tainionkosken kirkko. Martti Anttila, laulu, urut, Jukka Rautasalo, viola da gambat, Johannes Vesterinen, urut, cembalo, dulcimer. Vapaa pääsy - Ohjelma 10 €.

E-K:n Marttojen Vireästi Kaakossa-toiminnan ruoanvalmistuskurssi: Ikääntyvän henkilön ruokavalio ja ravitsemuksen merkitys toimintakyvyn ylläpitäjänä. Yli 60-vuotiaille ja on maksuton. Ensisijaisesti ensikertalaisille. Kokoontumiskerrat Olavinkulman keittiössä klo 11–14 ke 28.2., ti 19.3., ti 16.4., ma 29.4. Ilm. ke 21.2. mennessä: **@** tai p. 050 448 1533.

Rovastikunnallinen kehitysvammaisten rippikoulu järjestetään jälleen kaudella 2024. Viikonloppujakso on 23.-24.3.2024 ja viikkojakso 16.-20.6.2024 Päivärannassa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: diakoni Maija Pakarinen, **@**, p. 040 522 0706.

Pro Kolmen Ristin kirkko ry: haastekampanja jatkuu vilkkaana yhdistyksen Facebook-ryhmässä (Pro Kolmen Ristin kirkko ry) – tule mukaan! Yhdistyksen kotisivu: kolmenristinkirkko.fi.

Ota haltuun some-kanavamme:

Imatran seurakunta - Netkirkko