Yhteiset tapahtumat

Yhteiset tapahtumat

Seurakunnan perinteinen juhannusjuhla pe 22.6. Imatrankosken kirkon rannassa. Lipunnosto klo 18. Kokko syttyy klo 19. Ohjelmassa yhteislaulua ja juhannusaiheinen aarrejahti lapsille. Buffetista makkaraa, suolaista ja makeaa kahvileipää, kahvia, teetä sekä mehua. Varaa pikkurahaa mukaan. Mukana mm. Susanna Halla, Jarkko Maula, Ann-Mari Lainesalo, Pirjo Tiippana, Ismo Häyhä, Liisa Ojalainen. Tervetuloa!

Matka Herättäjäjuhlille Tampereelle 6.-8.7. Lähtö Imatralta 6.7. klo 8. Majoitus lähellä juhlapaikkaa. Tied. ja ilm. 15.6. mennessä Anttonen, p. 050 338 9139.

Naisia kaivolla

Lue lisää

Pappilan puuroaamiainen tiistaisin

Tervetuloa kanssamme puuroaamiaiselle Pappilaan tiistaisin klo 9-12, Kirkkokatu 4:ään. Lue lisää