Varhaiskasvatus- ja perhetyö

Varhaiskasvatus- ja perhetyö

VARHAISKASVATUS

Hyvää kesää! Toiminta jatkuu elokuussa. Seuraa ilmoittelua. www.facebook.com/ImatranSeurakuntaVarhaiskasvatus/

ALLA OLEVAT KERHOT JA MUU TOIMINTA ON TOISTAISEKSI PERUUTETTU KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI

Päiväkerhot

Pisara (Vuoksenniskantie 64)

ma ja to klo 9-12 (3-5-vuotiaat)

Niskalampi (Palokuja 2)

ma ja to klo 9-12 (3-5-vuotiaat)

Pappila (Kirkkokatu 4)

ma ja to klo 9-11 (2-vuotiaat)

ma ja to klo 13–16 (3-5-vuotiaat)

Imatrankosken kirkko (Kanavakatu 2)

ma ja to klo 13–16 (4-5-vuotiaat)

PERHEKERHOT

Pisara (Vuoksenniskantie 64) tiistaisin klo 9.30–11.30

Taaperoryhmä, Olavinkulma, kerhotila Tuikku (Olavinkatu 13) tiistaisin klo 9.30–11.30

Vauvaryhmä Olavinkulma, kerhotila Tuikku (Olavinkatu 13) tiistaisin klo 13–15

Olavinkulma, kerhotila Tuikku (Olavinkatu 13) perjantaisin klo 9.30–11.30

Imatrankosken kirkko (Kanavakatu 2) perjantaisin klo 10–12

Luontoperhekerho Luontoryhmä retkeilee lähikohteessamme Lammassaaressa perjantaisin klo 9.30–11.30. Kerran kuukaudessa ryhmä tekee retken johonkin lähiseudun muuhun kohteeseen, silloin retkiaika voi olla pidempi. Luontoperhekerhossa ollaan koko kerhoaika ulkona. Ryhmään on ilmoittautuminen ja ryhmäkoko on rajattu. Lisätietoja **@**

PERHEKAHVILAT

Perhekahvila Pappila (Kirkkokatu 4) tiistaisin klo 9-12. Aamupuuro

Perhekahvila Imatrankosken kirkko (Kanavakatu 2) tiistaisin klo 9-12. Aamupuuro

Perhekahvila Pienet Pisarat (Vuoksenniskantie 64) perjantaisin klo 9-13. Aamupuuro

KOHTAAMISPAIKKA PISARA

Pisara on kaikenikäisten kohtaamispaikka ja se on avoinna arkisin joka päivä. Voit tulla tapaamaan tuttuja, leikkimään, askartelemaan, kuuntelemaan musiikkia tai vain oleskelemaan ja lukemaan päivän lehdet. Pisarassa on tarjolla kahvia, puuroa ja kahvileipää. Vapaaehtoinen maksu. Perjantaisin tarjolla on myös keittolounas klo 11–13.

Pisara (Vuoksenniskantie 64) avoinna ma-pe klo 9-13

PERHELIIKUNTA

Perheliikunta Kolmen Ristin Kirkon jumppasalissa (Ruokolahdentie 27)

tiistaisin klo 16.15–17.15 ja 17.30-18.30

PUUHAKERHO

Puuhis on eskarilaisten oma kerho. Kerho kokoontuu kerran viikossa.

Imatrankosken kirkko (Kanavakatu 2) tiistaisin klo 13–15.30

MUSKARIT

Vauvojen ja leikki-ikäisten musiikkiryhmät kokoontuvat kerran viikossa. Ryhmiä ohjaavat lastenohjaajat.

Vauvamuskari, Pappila (Kirkkokatu 4) perjantaisin klo 10.30–11.30

Leikki-ikäisten muskari, Pappila (Kirkkokatu 4) perjantaisin klo 9-10

AVOIN ASKARTELUKERHO

Avoin askartelukerho on tarkoitettu kaikenikäisille askartelusta kiinnostuneille seurakuntalaisille iästä riippumatta.

Kerhotila Niskalampi (Palokuja 2)maanantaisin klo 13.30–15.30.

Lisätietoja **@**

JEESI KOTIAPU

Joskus lapsiperheessä voi olla hetkiä, että omin voimin ei selviä. Silloin voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään ja sopia tapaamisen.

Tilanne voi olla akuutti esim. sairaus, omien asioiden hoito, yksinäisyys, lastenhoitoapu tai muun pieni avun tarve arjessa.

Tulemme tarvittaessa auttamaan kotiin arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Palvelu on maksuton.

Lisätietoja **@** tai soita p. 044 400 4258

LAPSIARKKI

Lapsiarkki on maksuton palvelu, joka tarjoaa lastenhoitoapua ja vertaistukea yhden vanhemman perheiden arkeen. Toiminnasta vastaavat ev.lut. seurakunnat eri puolilla Suomea.

LapsiArkki, Pappila (Kirkkokatu 4) keskiviikkoisin klo 17–19

NUORET LESKET VERTAISRYHMÄ

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi?

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

Imatran seurakunta järjestää vertaistukiryhmän työikäisille leskille yhteistyössä Suomen nuoret lesket ry:n kanssa. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin kahden tunnin ajan. Ryhmää ohjaa ensimmäisen tunnin seurakunnan työntekijä ja toisen tunnin ohjaajana toimivat Suomen nuoret lesket ry:n vapaaehtoiset ohjaajat.

Lisätietoja ryhmästä p. 040 766 2955 tai **@**

NAISTEN SAUNAILLAT

Tule lämpimiin löylyihin Päivärannan rantasaunalle (Päivärannantie 7)
13.1, 10.2, 16.3, 20.4 klo 18-21

Illan aikana voit saunoa, askarrella ja syödä iltapalan. Hinta 5 €.

Lisätietoja kaikesta varhaiskasvatuksen toiminnasta Pirjo Tiippana p. 040 766 2955 tai **@**