Varhaiskasvatus- ja perhetyö

Varhaiskasvatus- ja perhetyö

Kevätkauden päätöskirkko ke 20.6. klo 18 Tainionkosken kirkossa. Timo Kälviäinen, Liisa Ojalainen, Johannes Vesterinen, lastenohjaajat. Kirkon jälkeen pihapiknik kirkkopuistossa, pientä tarjoilua. Mukaan voi ottaa myös omia eväitä. Sateen sattuessa piknik sisällä. Tervetuloa!

Kesätoiminta päättyy ke 20.6. Toivotamme kaikille hyvää ja siunattua kesää. Toiminta jatkuu elokuussa, seuraa ilmoittelua.

Varhaiskasvatuksen kesätoiminta 28.5.-20.6.

Perheiden kesäkahvilat tiistaisin klo 9.30-13.30 Pappilassa, Kolmen Ristin Kirkolla ja Imatrankosken kirkossa. Yhdessäoloa, ohjattua ja vapaata ohjelmaa. Kesäkahviloissa tarjolla lounas klo 11. Hinta aikuiset 4 e, lapset 2 e.

Kesämuskarit

• Vauvamusisointi Pappilassa perjantaisin klo 10.30-11.30

• Leikki-ikäisten musisointi Pappilassa perjantaisin klo 9-10.

Retket ja leiripäivät

• Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivä Päivärannassa pe 15.6. klo 9.30-15. Ohjattua ja vapaata ohjelmaa. Saunat lämpiminä. Lounas ja päiväkahvit. Hinta aikuisilta 12 e, lapset 5 e ja alle 2 v. maksutta. Mukaan ulkoiluun sopiva vaatetus, pyyhe ja uikkarit. Ilm. 11.6. mennessä p. 040 766 2930 tai **@**.

Muita tapahtumia

• Äitien saunaillat Päivärannan rantasaunalla 16.7. ja 3.8. klo 18-21. Makkaranpaistoa ja kahvia/teetä ja mehua sekä kahvileipää. Pientä kesäaskartelua. Sauna ja iltapalamaksu 5 e.

• Juhannusjuhla pe 22.6. klo 18 Imatrankosken kirkolla. Lipunnosto klo 18. Lapsille omaa ohjelmaa. Kokko syttyy klo 19. Makkaraa, pullaa, kahvia ja mehua myytävänä.

Huom. Pirjo Tiippana lomalla 30.5.-13.6. Varhaiskasvatuksen asioissa ota silloin yhteys Sirpa Frosti-Nenoseen. Yhteystiedot löydät ed. tapahtumista.

Tutustu varhaiskasvatuksen toimintaan seurakunnan nettisivuilla, varhaiskasvatuksen Facebook-sivuilla.