Tyttö- ja poikatyö

Tyttö- ja poikatyö

Tietoa kouluikäisten tyttöjen ja poikien toiminnasta:

KESÄOHJELMAA LAPSILLE, NUORILLE JA PERHEILLE 16.6.-9.7.2020

16.6. Perhepäivä “Juhannusta kohti” Kolmen Ristin Kirkon pihapiirissä (Ruokolahdentie 27) klo 10-13. Ohjattua ja mukavaa yhdessäoloa perheille ja lapsille. Retkilounas ja kahvit. Mukaan mahtuu 45 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu Minna Penttinen p. 040 532 2254.

15.-17.6. Päiväleiri 1-3 luokkalaisille Imatrankosken kirkolla (Kanavakatu 2)

Päivittäinen leiriaika klo 9-15. Ohjattua ohjelmaa ohjaajien ja isosten kanssa. Ruoka ja välipala. Mukaan mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ilmoittaudu mukaan vain yhdelle leirille. Leirimaksu 15 euroa. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet nettisivuilta kohdasta Tytöt ja pojat- leirit.

22.- 24.6. Päiväleiri 4-7 luokkalaisille Imatrankosken kirkolla (Kanavakatu 2).

6.- 8.7. Päiväleiri 1-3 luokkalaisille Imatrankosken kirkolla (Kanavakatu 2).

9.7. Naisten sauna Päivärannan rantasaunalla (Päivärannantie 7) klo 18-21.

Sauna. Askartelu ja iltapala. Mukaan mahtuu 15 henkilöä, saunominen on porrastettu. Ilmoittaudu Pirjo Tiippana p. 040 766 2955

Nuorten IG-live kesällä (alk. 1.6.) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.

Nuorten iltakahvit perjantaisin (5.6. alk.) Olkkarissa klo 19-23.

Pelipäivä, joka toinen viikko, seuraa ilmoittelua!

Huomio! Älä tule paikalle, jos olet flunssainen tai jos sinä tai lapsesi kuulutte riskiryhmään. Toiminnassa huomioidaan turvallisuus annettujen ohjeiden ja mahdollisuuksien mukaan.