Muuta

Ota haltuun some-kanavamme:

Imatran seurakunta - Netkirkko

Imatran seurakunta

NetKirkko Tainionkosken kirkko, suorat lähetykset jumalanpalveluksista:

www.youtube.com/imatranseurakuntaNetKirkko ja Facebookissa livenä: www.facebook.com/imatranseurakunta/

Kirkkoherranvirasto / Kesäaika

Kirkkoherranvirasto palvelee 1.6.-31.8.2021 ainoastaan puhelimitse ja sähköpostitse

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-12 ja 12.30-14 puh. 044 400 4210, **@**

Hauta-asiat ma-pe klo 9-12, puh 044 400 4270, **@**

HUOM! ma 5.7. hauta-asiaintoimisto on suljettu.

Virasto hoitaa kirkollisten toimitusten, kuten kasteen, vihkimisen ja hautaan siunaamisen ajanvaraukset. Myös papistoa koskevat varaukset sekä tilavaraukset hoidetaan virastosta. Kirkkoherranvirasto ylläpitää seurakunnan jäsenrekisteriä, antaa virkatodistuksia ja sukuselvityksiä eri tarkoituksiin sekä palvelee avioliiton esteiden tutkintaan liittyvissä asioissa.

Koronatilanne ja ohjeet kokoontumiseen alk. 1.6.2021

Etelä-Karjala on 31.5.2021 palannut koronaepidemian tautitilanteessa perusvaiheeseen.

Kirkollisissa toimituksissa (hautajaiset, avioliittoon vihkiminen, kaste) ei ole enää kokoontumisrajoituksia. Koska turvavälit on edelleen pidettävä, rajoitamme sisätiloissa kokoontujien määrää seuraavasti:

Tainionkosken kirkko: max 80 henkilöä

Siunauskappeli: max 50 henkilöä

Noudatamme turvavälejä, kasvomaskisuositusta, käsi- ja yskimishygieniaa.

Kokoontumisrajoitus poistuu myös yksityistilaisuuksista, eli muistotilaisuuksissa ja muissa kirkollisten toimitusten jälkeisissä kahvitilaisuuksissa henkilömäärää ei enää rajoiteta. Turvavälit, kasvomaskisuositus ja hygieniaohjeet ovat voimassa myös näissä. Eksoten tilannekuvaryhmä suosittelee, ettei kiihtymis- tai leviämisvaiheessa olevilta alueilta kutsuttaisi henkilöitä Etelä-Karjalassa järjestettäviin juhliin. Kaikkia kokoontumisia ja lähikontakteja kodin ulkopuolella on syytä välttää aina, kun se on mahdollista, joten juhlien järjestämisessä ja niihin osallistumisessa tulee käyttää harkintaa.

Noudatamme toimituksissa koronaturvallisuuteen liittyviä ohjeita huolellisesti.

Diakonian taloudelliseen avustamiseen liittyvät yhteydenotot: Ajanvaraukset ma klo 9-10 ja to klo 14-15.30, p. 040 482 4473. (huom! vastaajaviestejä ei kuunnella). Yhteyttä diakoniatyöhön voi ottaa myös sähköpostitse: **@**.

Sapuskajelppi auttaa taas! Imatran Seudun Yrittäjien aloitteesta käynnistynyt avustuskampanja jatkuu. Sapuskajelpin tarkoituksena on tukea koronan vuoksi talousahdinkoon joutuneita imatralaisia. Tämän vuoden tuki kohdennetaan ensisijaisesti heille, jotka hakevat Sapuskajelppiä ensimmäistä kertaa. Tuki on 50 euron arvoinen lahjakortti, joka käy paikallisiin K-kauppoihin. Diakoniatyö arvioi avuntarpeen / myöntää lahjakortin. Avustuspuhelimeen vastataan maanantaisin klo 9–10 ja torstaisin (ei juhannusviikolla) klo 14–15.30 p. 040 482 4473 tai **@**.

NikkaRISTIt ovat kesälomalla 9.9. asti.

Palveleva puhelin p. 0400 22 11 80 su-to klo 18-01 ja pe-la klo 18-03. Mahd. luottamukselliseen keskusteluun. Puhelun hinta pvm/mpm.

Perheneuvonta (Tietotalo, F.O. Virtasenkatu 6, 3. krs). Ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Ajanvaraus arkisin klo 11-12, p. 044 400 4260 tai **@**

Sairaalapappi on sinua varten, jos oma tai läheisen sairaus aiheuttaa huolta, tai jos kamppailet koronavirukseen liittyvien kysymysten kanssa. Myös hoitohenkilökuntaan kuuluvat voitte olla yhteydessä. Sanna Kiiveri-Kihlanki, pastori, p. 040 522 0763, **@**, (mahdollisuus myös videoyhteyteen). Sanna vastaa myös Messenger-viesteihin. Loma-aika 24.6. -1.8.

Päivystävä pappi klo 9-21, p. 044 400 4263.