Muuta

Ota haltuun some-kanavamme:

Imatran seurakunta - Netkirkko

Imatran seurakunta

NetKirkko Tainionkosken kirkko, suorat lähetykset jumalanpalveluksista:

www.youtube.com/imatranseurakuntaNetKirkko ja Facebookissa livenä: www.facebook.com/imatranseurakunta/

HUOM! Kirkkoherranvirasto (Tietotalo, F.O. Virtasenkatu 6, 3.krs) palvelee tällä hetkellä koronatilanteesta johtuen ainoastaan puhelimitse ja sähköpostitse.

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-12 ja 12.30-14 puh. 044 400 4210, **@**

Hauta-asiat ma-pe klo 9-12, puh 044 400 4270, **@**.

Virasto hoitaa kirkollisten toimitusten, kuten kasteen, vihkimisen ja hautaan siunaamisen ajanvaraukset. Myös papistoa koskevat varaukset sekä tilavaraukset hoidetaan virastosta. Kirkkoherranvirasto ylläpitää seurakunnan jäsenrekisteriä, antaa virkatodistuksia ja sukuselvityksiä eri tarkoituksiin sekä palvelee avioliiton esteiden tutkintaan liittyvissä asioissa.

Kokoontumisrajoitus kirkollisissa toimituksissa (esim. hautaan siunaaminen, kaste, vihkiminen): max 20 henkilöä (sisältää seurakunnan henkilökunnan). Yksityistilaisuuksissa max 10 henkilöä (esim. kirkollisten toimitusten jälkeiset kahvitilaisuudet). Papit eivät osallistu kahvitilaisuuksiin. Vastuu yksityisen tilaisuuden toteutuksesta on sen järjestäjällä, ei seurakunnalla. Samoin vastuu kodeissa tai muissa yksityistiloissa toteutettavista kirkollisista toimituksista on tilaisuuden järjestäjällä.

Diakonian taloudelliseen avustamiseen liittyvät yhteydenotot: Ajanvaraus ma klo 9-10 ja to klo 14-15.30, p. 040 482 4473, (huom! vastaajaviestejä ei kuunnella). Yhteyttä diakoniatyöhön voi ottaa myös sähköpostitse: **@**. Huom! Kaikki Sapuskajelppi-lahjakortit on jaettu ja Sapuskajelppi on päättynyt.

Diakonian lähimmäispalvelussa toimivia suositellaan siirtymään puhelinyhteyksiin kotikäyntien sijaan.

NikkaRISTIt – apua arjen pienissä askareissa, päivystys torstaisin klo 9-11, p. 040 522 0718. Seurakunnan NikkaRISTI-vapaaehtoisilta saa kertaluontoista apua. Apua tarjotaan ikääntyneille ja liikuntarajoitteisille. NikkaRISTIt mm. vaihtavat lamppuja, ripustavat tauluja ja toimivat saattoapuna sairaalassa.

Palveleva puhelin p. 0400 22 11 80 su-to klo 18-01 ja pe-la klo 18-03. Mahd. luottamukselliseen keskusteluun. Puhelun hinta pvm/mpm.

Perheneuvonta (Tietotalo, F.O. Virtasenkatu 6, 3. krs). Ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Ajanvaraus arkisin klo 11-12, p. 044 400 4260 tai **@**

Sairaalapappi on sinua varten, jos oma tai läheisen sairaus aiheuttaa huolta, tai jos kamppailet koronavirukseen liittyvien kysymysten kanssa. Myös hoitohenkilökuntaan kuuluvat voitte olla yhteydessä. Sanna Kiiveri-Kihlanki, pastori, p. 040 522 0763, **@**, (mahdollisuus myös videoyhteyteen). Sanna vastaa myös Messenger-viesteihin.

Päivystävä pappi klo 9-21, p. 044 400 4263.