Kesätoiminta 2024

Kesätoiminta 2024

Tervetuloa mukaan kesätoimintaan " Mie ja miun luomakunta".

Muista ilmoittautua niihin retkiin ja leiripäiviin joihin olet tulossa. " Ajankohtaista " - sivulta löydät linkit ilmoittautumiseen. Muista ilmoittaa myös lapsesi koululaisten kesätoimintaan. Perhepäiviin ja kahviloihin ei tarvitse ilmoittautua.

Ilmoittaumiset avautuvat koululaisten kesätoimintaan 22.4 ja muihin tapahtumiin 26.4.

Jos olet tulossa perhepäiviin tai perhekahviloihin ja sinulla on ruokailua tai kahvitusta koskien ruoka-aineallergia tai ruokavalio ( esim. kasvisruoka) ilmoita siitä viimeistään edetävänä viikonloppuna p. 040 766 2955 viestillä.

Päiväkerhot jatkavat kevätkauden ryhmin 17.6. saakka samoin aikatauluin. Olavinkulman ryhmä siirtyy Pappilaan. Voit kysyä mahdollisia vapaita paikkoja kesälle suoraan kerhojen numeroista: p. 040 482 4471 ja 040 776 0921.

Kouluikäisten kesätoimintaa Tainionkosken kirkolla,

Kirkkokatu 2, 10.6.–4.7 klo 10–14.00 maanantaisin ja torstaisin.

• Toiminta on tarkoitettu 1–3. luokkalaisille (huomioiden myös ensimmäiselle luokalle menevät).
  • Päivän aikana ulkoilemme, liikumme ja tutkimme luontoa ja lähiympäristöä. Askartelemme kesäisiä juttuja sekä leikimme erilaisia sisä- ja ulkoleikkejä lasten toiveita huomioiden.
  • Päivään sisältyy hartaus sekä toimintaa kertomuksen ympärille.
  • Tarjoamme päivän aikana lounaan sekä välipalan vielä ennen kotiin lähtöä.
  • Kesätoiminta on maksutonta. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä. Ilmoittautumislinkin löydät osoitteesta: https://imatranseurakunta.fi/128-ajankohtaista. Ilmoittautuminen avautuu 22.4.2024.
  • lisätietoja **@**.

Pappilan perhepäivä Pappilassa ja Tainionkosken kirkolla,

Kirkkokatu 2 ja 4, tiistaisin klo 9–13.30.

• 28.5, 4.6, 11.6 ja 18.6.
  • Yhdessäoloa, leikkiä ja laulua, askartelua, pihatouhuja, hartaushetki.
  • Lounas ja kahvit klo 11. Ruokailusta vapaaehtoinen maksu kulujen kattamiseen. Jos sinulla on ruokailua koskevia rajoitteita, ilmoita siitä viimeistään edeltävänä viikonloppuna viestillä p. 040 766 2955.
  • Päivä alkaa Pappilasta. Autot voi jättää myös kirkon parkkipaikalle.

Perhekahvila, Tainionkosken kirkon alakerta,

Kirkkokatu 2, keskiviikkoisin klo 17–19.

• 29.5, 5.6, 12.6.
  • Yhdessäoloa, leikkiä ja lauluja, askartelua, pihatouhuja, hartaushetki.
  • Iltapala. Iltapalasta vapaaehtoinen maksu kulujen kattamiseen.

Pappilan perhekahvila,

Kirkkokatu 4, perjantaisin klo 9–12.

• 31.5, 7.6, 14.6.
  • Yhdessäoloa, leikkiä ja lauluja, askartelua, pihatouhuja, hartaushetki.
  • Aamupalaa, vapaaehtoinen aamupalamaksu kulujen kattamiseen.

Perheiden lähiretkipäivä linja-autolla Ruokolahdelle 5.6 klo 8.30–14.

• Lähtö retkelle klo 8.30. Kyytiin voi tulla Olavinkadulta, Tainionkosken kirkon pihalta ja Vuoksenniskalta (tarkemmat ohjeet kellonajoista ja paikoista saat hyvissä ajoin). Voit lähteä halutessasi myös omalla autolla.
  • Aamukahvit Ruokolahti-talon kesäkahvilassa. Tutustumista alueeseen ja ohjattua ohjelmaa talon pihapiirissä. Hartaushetki ja tutustuminen Ruokolahden kirkkoon. Siirrytään lounaalle läheiselle Step- opistolle, jossa ohjattu ohjelma jatkuu vielä lounaan jälkeen. Takaisin lähdetään päiväjuoman jälkeen viimeistään klo 14.
  • Retken hinta kattamaan ruokailuja aikuiset 10 euroa ja lapset 4 euroa. Alle 2-vuotiaat maksutta. Maksun voi suorittaa retken aikana joko kortilla tai käteisellä.
  • Ilmoittautumiset 26.4 alkaen ja 26.5 mennessä, paikkoja on rajoitettu määrä, linkki ilmoittautumiseen löytyy täältä Ajankohtaista - Imatran seurakunta.

Perheiden metsäretkipäivä Mustalammella 8.6 klo 9.30–13.30

Kokoontuminen Mustalammen laavulle, Lammenpolku 4.

Lisätietoja Sanna p.040 482 4470 tai **@**.

Lähiretki Lammassaaren luontopoluille 12.6 klo 9.30–13.

Saapuminen omin kyydein. Autot saa jätettyä Lammassaarentien varteen.

• Ohjattua ohjelmaa, retkievästä seurakunnan tarjoamana, voit ottaa myös omia eväitä.
  • Varustaudu sään mukaan, hyvät jalkineet poluilla kulkemiseen.
  • Retki on maksuton.
  • Ilmoittautumiset 26.4 alkaen ja 9.6 saakka, linkki ilmoittautumiseen löytyy täältä Ajankohtaista - Imatran seurakunta

Leiripäivä Päivärannassa, Päivärannatie 7, 19.6 klo 9.30–13.30.

• Ohjattua ohjelmaa, mahdollisuus saunoa ja uida, lounas ja päiväkahvit.
  • Saapuminen omin kyydein.
  • Retki on tarkoitettu perheille mutta myös kummin, isovanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa vietettävään yhteiseen päivään.
  • Mukaan pyyhe ja uima- asu jos saunotte. Sään mukainen varustus.
  • Päivän hinta aikuinen 12 euroa, lapset 5 euroa ja alle 2-v maksutta, maksun voi suorittaa paikan päällä kortilla tai käteisellä.
  • Ilmoittautuminen 26.4 alkaen ja 13.6 mennessä, linkki ilmoittautumiseen löytyy täältä Ajankohtaista - Imatran seurakunta

Naisten saunat Päivärannan rantasaunalla 10.6 ja19.8 klo 18–21.

• Saunat ja uintimahdollisuus.
  • Makkaranpaistoa ja iltakahvia sekä kahvileipää.
  • Vapaaehtoinen iltapalamaksu.

Kauden päätöskirkko 18.6 klo 18 Tainionkosken kirkossa.

Kirkon jälkeen piknik kirkkopuistikossa, tarjoilua. Sään ollessa kehno siirtyy tarjoilu sisätiloihin. Voit ottaa mukaan halutessasi oman piknikhuovan ja eväitä.

Juhannusjuhla Imatrankosken kirkolla ja Vuoksen rannassa, Kanavakatu 2,

21.6 klo 18 alkaen.

Lapsille omaa ohjelmaa ja tarjoiluja. Kokko syttyy klo 19 (säävaraus).

Tervetuloa mukaan viettämään keskikesän juhlaa koko perhe.

Koulunsa aloittavien siunaaminen 6.8 klo 18 Tainionkosken kirkossa.

• Mukaan kutsutaan erityisesti koulutiensä aloittavia perheineen, kummeineen ja isovanhempineen.
  • Kirkon jälkeen jäätelöt ja kahvit.

Varhaiskasvatuksen työntekijät lomailevat heinäkuun ajan.

SYYSKAUDEN VIIKKOTOIMINTA 19.8 ALKAEN

Lisätietoja koskien kaikkea kesätoimintaa ja syyskauden alkua voit kysyä kaikilta ohjaajiltamme viikkotoiminassa tai sähköpostilla **@** tai p. 040 766 2955.