Perhekerhot

Perhekerhot

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen olohuone.  Kerhossa kuuluukin usein iloinen puheesorina, kun jutun aiheena ovat niin kävelemään oppimiset, uudet hampaat ja iloiset hymyt kuin yövalvomiset, vaipanvaihdot, hammasitkut ja uhmaikä.

Tule tapaaman samassa elämäntilanteeessa olevia aikuisia , lapsellesi löytyy varmasti  leikkiseuraa ja saat vertaistukea vanhemmuteen.

" Pienet suuret ihmiset, Taivaan Isä suojelet."

Perhekerhossa hiljennymme yhdessä, askartelemme ja laulamme tuttuja sekä uusia lauluja.

Tärkeintä on yhdessäolo ja juttelu samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kerho kestää kaksi tuntia.

Perhekerhojen vauvaryhmät on suunnattu alle vuoden vanhoille vauvoille, äideille ja isille. Taaperokerho on suunnattu perheille joissa alle kahden vuoden ikäisiä lapsia. Perhekerhoon toivotamme tervetulleeksi myös perhepäivähoitajat.

Perhekerhot kokoontuvat syyskaudella
2020 seuraavasti:

Maanantaina

Kaikenikäisten avoin askartelukerho:

Niskalammen kerhotila (Palokuja 2) klo 13.30-15.30.

Kerhoon ovat tervetulleita niin aikuiset kuin lapsetkin. Alle kouluikäinen vanhemman kanssa, koululainen voi tulla yksin. Tervetuloa myös vanhukset, työttömät, kaikki askartelusta kiinnostuneet ym.

Tiistaina

Taaperoryhmä, Olavinkulma Tuikku

(Olavinkatu 13) klo 9.30-11.30

Vauvaryhmä Olavinkulma, kerhotila Tuikku
(Olavinkatu 13) klo 13.00-15.00

Perjantaina

Imatrankosken kirkko, seurakuntasali (Kanavakatu 2)
klo 9.30-11.30

Perhekerhoista voit tiedustella lisää
Pirjo Tiippana p.040 766 2955, **@**

Ilmoittautuminen perhekerhoissa paikan päällä, pyydä ohjaajilta ilmoittaumislomake. Kahvilat ovat avointa toimintaa, ei ilmoittautumista.