Perhekerhot

Perhekerhot

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa, matalan kynnyksen seurakunta. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki ikään katsomatta.

" Pienet suuret ihmiset, Taivaan Isä suojelet."

Perhekerhossa hiljennymme yhdessä, askartelemme ja laulamme tuttuja sekä uusia lauluja. Tärkeää on yhdessäolo ja juttelu samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kerho kestää kaksi tuntia.

Perhekerhojen vauvaryhmät on suunnattu alle vuoden vanhoille vauvoille, äideille ja isille. Taaperokerho on suunnattu perheille joissa alle kahden vuoden ikäisiä lapsia. Perhekerhoon toivotamme tervetulleeksi myös perhepäivähoitajat.

Perhekerhot kokoontuvat syyskaudella
2017 seuraavasti:

Maanantaina

Kaikenikäisten avoin askartelukerho, Niskalammen kerhotila (Palokuja 2) klo 13.30-15.30.

Kerhoon ovat tervetulleita niin aikuiset kuin lapsetkin. Alle kouluikäinen vanhemman kanssa, koululainen voi tulla yksin. Tervetuloa myös vanhukset, työttömät, kaikki askartelusta kiinnostuneet ym.

Tiistaina

Kolmen Ristin Kirkko, kerhotila (Ruokolahdentie 27)

klo 9.30-11.30

Taaperoryhmä, Imatrankosken kirkko

(Kanavakatu 2) klo 9.30-11.30

Vauvaryhmä Olavinkulma, kerhotila Tuikku
(Olavinkatu 13) klo 13.00-15.00

Perjantaina

Olavinkulma, kerhotila Tuikku (Olavinkatu 13)
klo 9.30-11.30

Imatrankosken kirkko, (Kanavakatu 2)
Nuorten vanhempien ryhmä "Versot" klo 10-12. Versot on tarkoitettu erityisesti nuorille vanhemmille tai niille, jotka kokevat epävarmuutta äitinä/isänä pärjäämisessä.

Perhekerhoista voit tiedustella lisää
Pirjo Tiippana p.040 766 2955, **@**

Verso- ryhmän tiedustelut Heljä Kemiläinen p. 044 400 4258 **@**

Ilmoittautuminen perhekerhoissa paikan päällä, pyydä ohjaajilta ilmoittaumislomake. Kahvilat ovat avointa toimintaa, ei ilmoittautumista.