Pyhäkoulu

Pyhäkoulu

Seurakunnan lapsi- ja perhetyön työntekijät tekevät säännöllistä yhteistyötä alueen muiden varhaiskasvatuksen toimijoiden kanssa katsomuskavastuksen merkeissä. Keskeinen elementti on hiljentyminen, tutustuminen seurakuntaan ja sen toimintaan sekä Raamatun kertomuksiin. Samalla opitaan elämän perusasioita, kuten kiitollisuutta, toisten kunnioittamista ja itsensä arvokkaaksi kokemista

Ilmoittaudu kirjepyhäkouluun! Saat kerran kuukaudessa kotiin pyhäkoulukirjeen, joka sisältää uuden Lasten Pyhäkoululehden, kuukauden raamatunkertomuksen ja siihen liittyviä tehtäviä sekä askarteluvinkkejä.

Kirjepyhäkoulu on suunnattu lapsille, jotka osaavat jo lukea mutta yhdessä vanhempien kanssa pienemmätkin voivat olla jäsenenä.

Ensimmäinen kirje sisältää myös pyhäkoulun osallistumiskortin ja tarrat. Kirjeessä kerrotaan myös siitä, mikä pyhäkoulu on ja mitä elementtejä pyhäkouluun kuuluu.

Kirjepyhäkoulun jäsenellä tulee olla vanhempien lupa jäsenyyteen.

Ilmoittaudu Sirpalle **@**