Pyhäkoulu

Pyhäkoulu

Seurakunnan lapsi- ja perhetyön työntekijät tekevät säännöllistä yhteistyötä alueen muiden varhaiskasvatuksen toimijoiden kanssa kirkkohetkien merkeissä. Kirkkohetkien keskeinen elementti on hiljentyminen sekä lapsille sopivat Raamatun kertomukset. Samalla opitaan elämän perusasioita, kuten kiitollisuutta, toisten kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista.

Ilmoittaudu kirjepyhäkouluun! Saat kerran kuukaudessa kotiin pyhäkoulukirjeen, joka sisältää uuden Lasten Pyhäkoululehden, kuukauden raamatunkertomuksen ja siihen liittyviä tehtäviä sekä askarteluvinkkejä.

Kirjepyhäkoulu on suunnattu lapsille, jotka osaavat jo lukea mutta yhdessä vanhempien kanssa pienemmätkin voivat olla jäsenenä.

Ensimmäinen kirje sisältää myös pyhäkoulun osallistumiskortin ja tarrat. Kirjeessä kerrotaan myös siitä, mikä pyhäkoulu on ja mitä elementtejä pyhäkouluun kuuluu.

Kirjepyhäkoulun jäsenellä tulee olla vanhempien lupa jäsenyyteen.

Ilmoittaudu Sirpalle **@**