Kesätoiminta ja muut tapahtumat

Kesätoiminta ja muut tapahtumat

Imatran seurakunta järjestää perheille ja lapsille kesätoimintaa kesäkuun ajan. Kesätoiminnan esite ilmestyy toukokuussa ja sitä on saatavilla kaikissa toimipaikoissamme. Voitte etsiä esitteestä perheelle sopivan toimintamuodon. Vuoden mittaan järjestämme erityistapahtumia eri kohderyhmille. Seuraa ilmoitteluamme ja tule mukaan!

Letunpaisto kuuluu leirielämään

Kesäkerhot ovat tältä kesältä päättyneet

Keskiviikkona 20.6  kauden päätöskirkko Tainionkosken kirkossa klo 18.

Kirkko on tuumailtu sopivan miittaiseksi perheen pienimmillekin, päiväkerholaiset laulavat. Kirkon jälkeen on pihapiknik kirkkopuistikossa, olemme varanneet suuhunpantavaa ja voit ottaa myös omia eväitä sekä huovan. Toivomme että saavutte suurin joukoin paikalle, olisi mukava nähdä kaikkia vielä ennen lomia.

Seurakunnan Juhannusjuhla Imatrankosken kirkolla 22.7 klo 18

Ohjelmaa myös lapsille. Kokon polttaminen riippuu sateista, jos metsäpalovaroitus on voimassa emme kokkoa sytytä. Jos varoitus poistuu, kokko syttyy klo 19.

Pisara (Vuoksenniskantie 68) on avoinna to ja pe 13.7 saakka klo 9- 14.

Pisarassa tuttuun tapaan aamupuuroa, kahvia, teetä ym. sekä mukavaa tekemistä. Tulehan paikalle !

Naisten saunaillat Päivärannan rantasaunalla  maanantaina 16.7 ja perjantaina 3.8 klo 18-20. Tule mukaan !

Kouluunlähtevien siunaaminen 7.8 klo 18 Tainionkosken ja Imatrankosken kirkoissa.

Koulutiensä aloittavat seurakunnan jäsenet saavat kutsun kotiin heinäkuun lopulla.

Seuraa ilmoittelua syyskauden toiminnan aloittamisesta täällä ja kirkollissa sekä www.sivuilla.

Me kaikki toiviottelemme siulle ja perheellesi oikein hyvää kesää !

22.6 klo 18 Juhannusjuhla Imatrankosken kirkolla.

Lipunnosto klo 18. Lapsille omaa ohjelmaa. Kokko syttyy klo 19. Makkaraa, pullaa, kahvia ja mehua myytävänä.

Perheleiriläiset Päivärannan kodassa